Google Maps: Ξεκίνησαν οι δοκιμές του incognito mode και του eye free

Google Maps, Google Maps: Ξεκίνησαν οι δοκιμές του incognito mode και του eye free

Το Google Maps έχει πάρει αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια του 2019 αλλά σύμφωνα με το Android Police και το XDA Developers η εταιρεία ετοιμάζει δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες στην υπηρεσία.

Αρχικά, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, η εταιρεία δοκιμάζει τη λειτουργία incognito για το Google Maps, στην οποία δεν θα καταγράφεται το ιστορικό περιήγησης μας, δεν θα ενημερώνεται το ιστορικό τοποθεσιών μας, ούτε θα χρησιμοποιούνται τα δεδομένα μας για να εξατομικευτει η εμπειρία μας στην υπηρεσία.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο στους beta testers και όπως είχε δείξει παλαιότερα η εταιρεία μπορούμε να το βρούμε αν πατήσουμε στην φωτογραφία του προφίλ μας στο Google Maps. Αν βρισκόμαστε σε υπολογιστή χρειάζεται απλά να χρησιμοποιήσουμε την incognito λειτουργία του browser.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό λέγεται Eyes Free και προσφέρει μεγαλύτερη και πιο συχνή καθοδήγηση έτσι ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να κοιτούν συνεχώς στην οθόνη όταν προχωράνε. Σύμφωνα με το XDA ο λόγος που η Google εργάζεται σε αυτό το χαρακτηριστικό είναι οι αυξημένες αναφορές ότι οι χρήστες εμπλέκονται συχνά σε ατυχήματα.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.