Δύο νέα iPad εμφανίστηκαν στη λίστα του EEC;

νέα iPad, Δύο νέα iPad εμφανίστηκαν στη λίστα του EEC;

Αρκετοί κωδικοί που αναφέρονται σε iPad συσκευές και όχι iPhone εφόσον είναι πολύ νωρίς ακόμη, εμφανίστηκαν τελευταία στις καταχωρήσεις του EEC. Δύο νέοι κωδικοί που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί από την Apple φουντώνουν τις φήμες για δύο νέα iPad από το πάνω ράφι.

Σύμφωνα με φήμες, οι νέες κωδικές ονομασίες A1895 και A1980 που εμφανίζονται για πρώτη φορά στον EEC έχουν να κάνουν με νέα high-end tablets που σκοπεύει να λανσάρει ο αμερικάνικος κολοσσός. Πολύ πιθανόν να μιλάμε και για τους αντικαταστάτες του iPad Pro.

νέα iPad, Δύο νέα iPad εμφανίστηκαν στη λίστα του EEC;

Όσον αφορά στο τελευταίο, πηγές μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι θα έρθει με ανανεωμένο σχεδιασμό με λεπτά bezels, edge-to-edge οθόνη 11 ιντσών και χωρίς home ή Touch ID button, όπως το iPhone X. Επίσης, το ανανεωμένο Pro θα υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου μέσω TrueDepth κάμερα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη μετάγγιση hi-end χαρακτηριστικών και ταυτόχρονα νέο ανανεωμένο σχεδιασμό που συμβαδίζει με τη bezel-less φιλοσοφία της εποχής στη νέα σειρά iPad από τα τελευταία smartphones της εταιρείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.