Xbox Game Pass: Fallout 76 και Soulcalibur 6 προστίθενται στην υπηρεσία τον Ιούλιο

, Xbox Game Pass: Fallout 76 και Soulcalibur 6 προστίθενται στην υπηρεσία τον Ιούλιο

Το Xbox Game Pass, η συνδρομητική gaming υπηρεσία της Microsoft για Xbox One και PC, κάθε μήνα προσθέτει νέους τίτλους, ενώ μερικοί που βρίσκονται στη λίστα των περίπου 100 διαθέσιμων παιχνιδιών αφαιρούνται. Αυτό το μήνα, η λίστα εμπλουτίζεται με δυνατά ονόματα, ενώ κάποιοι αγαπημένοι τίτλοι φεύγουν.

Στις προσθήκες, αυτό το μήνα οι συνδρομητές θα δουν ήδη στη λίστα των διαθέσιμων τίτλων τα Fallout 76 και CrossCode, με το πρώτο να είναι διαθέσιμο και στις κονσόλες και στο PC ενώ το δεύτερο μόνο στους κατόχους του Xbox One. Στις 9 Ιουλίου θα προστεθούν δύο ακόμα τίτλοι, το Soulcalibur 6 για Xbox One και το Out of the Park Baseball 21 για το PC.

Όμως, ήρθε η ώρα να πούμε και αντίο σε κάποιους τίτλους. Από τις 15 Ιουλίου δε θα είναι πλέον διαθέσιμα τα Blazing Chrome, Dead Rising 4, Metal Gear Solid 5 για Xbox One και PC και τα Timespinner, Unavowed και Undertale για PC. Όσοι θέλετε να παίξετε κάποιο από τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε πριν από την προαναφερθείσα ημερομηνία, αν βέβαια είστε συνδρομητές του Xbox Game Pass.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Το Fallout 76 κυριολεκτικά πέρασε και δεν ακούμπησε. Κρίμα για το 4 που είχε προηγηθεί και έκανε επιτυχία. Θέλω να πιστεύω ότι όταν βγει 5 θα το χειριστούν σωστά αυτήν την φορα. Όσο για Soulcalibur έχω ακόμα την ιαπωνική κόπια στο Dreamcast. Από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που έχουν υπάρξει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.