Galaxy Note 7: Στελέχη της Samsung γονατίζουν και απολογούνται στους Κινέζους

Η ιστορία με το Samsung Galaxy Note 7 που έπιανε φωτιά στα χέρια των χρηστών και ανάγκασε την εταιρεία να το ανακαλέσει δυο φορές πριν το αποσύρει εντελώς, είναι σίγουρα κάτι που δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Η ίδια το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει.

Ο επικεφαλής του τμήματος Mobile, Dong-Jin Koh, απολογήθηκε και υποσχέθηκε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πελατών. Εχθές ο ίδιος CEO της Samsung Electronics, αναφέρθηκε στην κρίση που περνά η εταιρεία. Είπε πως γνωρίζει πως να ξεπερνά τις κρίσεις και υποσχέθηκε να χρησιμοποιηθεί η κρίση αυτή ως μια ευκαιρία να γίνει ένα άλμα στο να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν.

Όταν όμως μιλάμε για την αγορά της Κίνας, η οποία αποτελεί πρόκληση για τη Samsung και για πολλές εταιρείες, μια απλή απολογία δεν αρκεί. 23 στελέχη της Samsun ανέβηκαν στη σκηνή και γονάτισαν μπροστά στους παρευρισκόμενους για να ζητήσουν συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν με το Samsung Galaxy Note 7.

Μετά την κίνηση αυτή ασκήθηκε έντονη κριτική στη Samsung. Ωστόσο, ίδια έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ζήτησε από τα στελέχη της να γονατίσουν, αλλά πρόκειται για μια δική τους πρωτοβουλία. Αναφέρει ότι παρά την κακή επιρροή από τις εκρήξεις του Note 7 οι διανομείς συνέχισαν να υποστηρίζουν την εταιρεία και τα στελέχη αισθάνθηκαν ευγνωμοσύνη την οποία και εξέφρασαν γονατίζοντας.

Η επίσημη δήλωση της Samsung ήταν: “This was regional stock ordering event for distributors, PR had no knowledge of it beforehand. As we understand it, despite the influence of the Galaxy Note 7 explosions, distributors continued to support Samsung, and booked many orders at the event. This was extremely touching for Samsung’s top executives, and in accordance their customs they kneeled to express gratitude towards these distributors. Samsung’s China executives were also moved, and they kneeled too”.

samsung execs kneeling, Galaxy Note 7: Στελέχη της Samsung γονατίζουν και απολογούνται στους Κινέζους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pixel

Α ρε καημένη Summy… Το κύρος σου σαν εταιρεία μαζί με τα στελέχη σου έχουν πιάσει πάτωμα! Στην κυριολεξία όμως…

VasiliS7Edge

Το κύρος της Samsung είναι ότι δεν καβαλαει το καλάμι και αναγνωρίζει τα λάθη της. Εσύ pixel τι εννοείς ως κύρος? Να το παίξει Κινέζα και να πει ότι φταίνε όλοι οι άλλοι? Και επίσης το καημενη να το πεις σε καμία εταιριουλα που χαροπαλευει όχι στην Samsung φίλε μου.

Vai

Βασικα παρακαλανε να μην χασουν την δουλεια τους και δεν πεφτουν στα γονατα για σεβασμο στους πελατες τους.

Pixel

Αγαπητέ Bill
Όταν είσαι μεγάλος πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν μεγάλος κ όχι να σέρνεσαι στα πατώματα. Είναι σαν να πηγαίνει ο Ομπάμα στην Αβάνα κ να προσκυνά τον Ραούλ Κάστρο ζητώντας του συγχώρεση για τα 54 χρόνια εμπάργκο!

ahill2

Μα και συ βρε Pixel δεν αναγνώρισες κοτζάμ Dong-Jin Koh? μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο,… ντροπή σου. 😛

Teo

Χαρακίρια όλοι (και ας είναι Γιαπωνέζικο το έθιμο!)

nikos

@VasiliS7Edge, εδώ πήρε φωτιά όλος ο πλανήτης, απαγόρευαν τις συσκευές να μπουν σε αεροπλάνο. Λες να ήταν στο χέρι της να μην το αναγνωρίσει?
Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να παρακαλέσει τον κάθε κολλημένο που δεν επέστρεψε την συσκευή του, να το κάνει για να μην ανατιναχτει το κεφάλι του και πληρώνει δις χωρίς να μπορεί να σώσει το όνομά της με τίποτα.

Giannis

Εδώ απαγόρευσαν το κινητό να κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους 😂😂 και ο άλλος λέει πως αναγνώρισε το λάθος της. Λες και είχε επιλογή. Λίγο ακόμη και δεν θα επέτρεπαν να τα βγάζουν από τα σπίτια τους τα note 7.

Πέτρος Π

@VasiliS7Edge : Με τέτοιο σχόλιο λογικές οι αντιδράσεις των υπολοίπων απέναντί σου φίλε.. και λίγα σου είπαν.. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω σχόλια όπως και το δικό σου, μόνο αν ήσουν μεγαλομέτοχος της Samsung θα έβγαζαν νόημα αυτά που γράφεις…

Η Samsung με την επανακυκλοφορία του Note 7 που έκανε χωρίς να έχει βρει τι φταίει, με αποτέλεσμα να έχει πάλι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, έχασε κάθε αξιοπιστία για μένα προσωπικά… Σε όλα τα σχετικά άρθρα μπαίνεις και εκθειάζεις την Samsung… Όχι άλλο κάρβουνο… Ας ήταν προσεκτικότερη, τι να λέμε τώρα… Ίσα ίσα επειδή είναι τόσο μεγάλη εταιρεία πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί μαζί της..

pagazepagaze21

Δε πα να βρίζετε. Το S7 Edge ακόμα σας κάνει να παραμιλάτε και που να ρθει και το S8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.