Samsung: Αντικατέστησε τον επικεφαλής των smartphones

Μετά την πρόσφατη αλλαγή ηγεσίας στην LG σειρά παίρνει και η Samsung. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αλλαγή ηγεσίας σε ένα τμήμα το οποίο εδώ και καιρό ζορίζεται να ανταπεξέλθει στις καταστάσεις. Ο 59χρονος J.K. Shin παραχωρεί τη θέση του στον 54χρονο Dongjin Koh, που θα είναι ο νέος πρόεδρος του τμήματος mobile communications.

Ο J.K. Shin παραμένει υπεύθυνος για όλο το τμήμα mobile στην Samsung Electronics, αλλά θα επικεντρωθεί στην μακροπρόθεσμη στρατηγική και ανάπτυξη. Ο Koh Dong-Jin έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και δημιουργία των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy Note 5. Παρά την νέα προσέγγιση στο S6, η ναυαρχίδα δεν κατάφερε να επηρεάσει σημαντικά τα κέρδη της Samsung.

O Shin έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τεράστια επιτυχία των Galaxy, όμως η σειρά δυσκολεύεται αρκετά (από άποψη πωλήσεων) από αντιπάλους όπως η Apple και διάφοροι Κινέζοι όπως Xiaomi, Huawei κλπ. Σύμφωνα με το Bloomberg, το Galaxy δεν είναι πλέον η top-selling συσκευή στην Κίνα και φέτος η Samsung αναμένει 8.2% πτώση στα κέρδη της, στο χαμηλότερο σημείο από το 2011.

samsung replaced jk shin, Samsung: Αντικατέστησε τον επικεφαλής των smartphones

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Τα πράγματα είναι απλά! Βάλε ξανα ράδιο , κάρτα μνήμης και να μην μοιάζει με iPhone.

Βαγγέλης

Το 2011 το galaxy ήταν ο αντικαταστάτης του ακριβού iphone και τώρα τα πολλά value for money κινητά είναι οι αντικαταστάτες των ακριβών galaxy

G.J.

Ας βάλει ράδιο και SD αλλά ας μην ακούσω ξανά για την αποσπομενη μπαταρία. .. Ωστόσο ότι το s6 είναι πανέμορφο δεν σημαίνει ότι μοιάζει στο iPhone. .. Το μόνο μα μόνο παράπονο που έχω στο s6 μου είναι η μπαταρια που και πάλι μια μέρα μου την βγάζει εμένα με την χρήση που κάνω.

NLS

Καλή κίνηση.
Να δούμε που θα βγει.

pazzo

Εάν η αφαίρεση sd card,fm, αδιαβροχοποιησης (που εστειλαν κοσμο και κοσμακι σε lg g4 και. Huawei mate 7) και η μη κυκλοφορία του note 5 στην ευρωπη ήταν από δικές του ενεργειες τότε καλά εκανε η Sam. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως το s6 θεωρείτε “S” σειράς. Δεν μοιάζει καθολου με τα προηγούμενα s5, s4 κλπ. Ωραίο βέβαια το s6 αλλα ας το ονόμαζαν διαφορετικά.

n. t

Σωστή κίνηση. Επιτέλους την πληρώνει ένας υπεύθυνος κ όχι απλοί εργαζόμενοι. Η αλήθεια είναι πως η sd το fm έστειλαν πάρα πολύ κόσμο προς Κίνα μεριά. Επίσης όσο κι αν δεν αρέσει, η αποσπωμενη έκανε το ίδιο. Κι όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους, η Samsung το κατάλαβε κ το παραδέχεται.

sint.

Σιγά μη δεν πω ότι η έλειψη αποσπωμενης ήταν τεράστιο λάθος.Ρώτα εμένα που έφτασα να φορτίζω το m8 δύο τρεις φορές τη μέρα και τώρα πρέπει να το αλλάξω αντί να του βάλω μια μπαταρία απλά.Αυτό συν το sd fm και το επικό λάθος με το note5 ,λογικό να τον διώξουν τον τύπο

pan.pap.

ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΎΣΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟTECHBLOG ΠΡΟΣΤΆΤΕΥΕ ΌΣΟΥΣ ΓΡΆΦΟΥΝ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΌΣΟΥΣ ΒΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΆΖΟΝΤΑΙ ΧΥΔΑΊΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΔΕΧΤΏ ΌΤΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΌ ΣΑΙΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ, ΔΙΑΒΆΖΩ ΌΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΆΖΟΥΝ ΑΠΛΆ ΚΆΠΟΙΑ ΓΝΏΜΗ, “ΈΧΟΥΝ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ” ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΊΤΕ, ΠΆΣΟ.

G.J.

@ pan.pap Δεν χρειαζομαστε τα caps σου για να σε προσεξουμε, εκτος αν αγχωνεσαι μηπως το περιεχομενο σου ειναι γελοιο. Τσπ οπως προσεξες ο admin εσβησε το comment μου για να σε κανει να νιωσεις καλυτερα και πιο ασφαλης.

Οσο για το “βρισιμο και τις χυδαιοτητες” μαλλον δεν ξες τι σημαινουν οι λεξεις που χρησιμοποιεις. Οπως ο καθενας γραφει την πιπα του εδω μεσα, και αρα την γνωμη του, μπορω να την χαρακτηρησω (δλδ να πω την γνωμη μου και εγω) ως σωστη ή βλακεια. Και ναι σε ενα σοβαρο site τεχνολογιας ειναι μεγαλυτερο προβλημα να ειπωνονται comments “Φορτιζω 3 φορες την μερα το κινητο” => ντροπη που βγαλανε την αποσπωμενη μπαταρια… Δλδ ντρεπομαι με αυτα που διαβαζω. Αλλα Ελλαδα εισαι, γεμισαμε ειδικους και αναλυτες πωλησεων που μπορουν να επεξηγουν τα παντα….

Panos7GR

Αν ο νέος επικεφαλής έπαιξε ρόλο για τη δημιουργία των S6 και Note 5, καλοφαγώτη Sammy!! Καλά το S6 ασ’το από την αυγή της σειράς S τα μοντέλα της ήταν η φθηνή Android εκδοχή των αντίστοιχων iPhone, πήγε να ξεφύγει λίγο η ρετσινιά με τα S3, S4 και S5 και ξαναγύρισε με το S6. Αν τα δεις περιμετρικά είναι ίδια και ότι κουσουρια είχαν τα iPhone τα έδωσε στο S6. Τι να πεις… Αλλά όπως προείπα ασ’το το S6, αλλά ρε ασεβή κατέστρεψε την καλύτερη Android σειρα την Galaxy Note; Γιατί; Τα Note πάντα πρωτοπορουσαν και σε specs και σε design έναντι των αντίστοιχων S. Τώρα είναι το μεγαλόσωμο διδυμάκι του μαζί με όλα τα κουσουρια του.
Αλήθεια αυτόν που είναι υπεύθυνο για τη μειωμένη ζήτηση των S6 και Note5 βαλατε επικεφαλής; Μαζοχισμός!

pazzo

Βρε @G.J οι περισσότεροι μπαίνουμε στο techblog για να περάσει λίγο η ώρα και να χαλαρώσουμε διαβάζοντας ένα άρθρο ή γράφοντας ένα comment. Αμα έχεις όρεξη να προσβάλεις και να τσακωθείς πήγαινε σε κανα γήπεδο να βρίσεις αντιπάλους και διαιτητές. επειδή ο άλλος δηλαδή χρησιμοποιεί το κινητό του 24 ωρες την ημέρα, που το κάνει γιατί του αρέσει και μαγκιά του, πρέπει εσύ να φέρεσαι έτσι? όποιος έχει διαφορετική γνώμη από εσένα πρέπει να τον θεωρείς βλαμμένο? δεν είναι λογική αυτή

Darth

@G.J. αν ηταν αλλη εταιρεία θα έλεγα δεν πειράζει καλύτερα ενσωματωμένη μπαταρια… αλλα οχι samsung στην οποια μαπταριες φουσκονουν με το καλημέρα… ήδη εχω δει αρκετα s6 με φούσκα (και ειναι φρέσκια η συσκευη )

G.J.

@ pazzo : Δεν γινεται να βλεπω επι 1 χρονο την ιδια γκρινια για το θεμα της μπαταριας στα samsung και να ακουω το κορυφαιο φορτιζω 3 φορες την μερα το κινητο. Ας υπαρχει λιγο λογικη δλδ. Οι μισοι που γκρινιαζουν για μπαταρια δεν εχουν ιδεα πιστευω οτι δεν κανει να την μηδενιζεις συνεχεια και να την εξωθεις στα ακρα καθως θα χασει capacity στο τελος. Και μετα λενε για αποσπομενη. Ουδεποτε ειχα θεμα με Li-ion μπαταρια και ΠΟΤΕ δεν χρειαστηκε να αλλαξω. Επισης το κινητο δεν ειναι συσκευη για να ασχολεισαι ολη μερα μαζι της, ειναι για εκτακτες αναγκες. Να σου κανει την χρησιμη δουλεια οταν δεν εχεις κοντα PC. Τωρα αν θελουν “hardcore” mobile gaming και δεν τους βγαζει την μερα, προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο οπως και τον mainstream καταναλωτη. Για την SD το εχω πει 100 φορες, ΑΔΕΙΑΣΤΕ τα αρχεια στο PC που να παρει ευχη. Μια χαρα ειναι το S6 σε σχεση με τα κακασχημα παλιοτερα S. Ο μονος λογος που πραγματικα πηγα σε Samsung ηταν γιατι το S6 εδειχνε πραγματικα premium android (και ειναι) phone. Δεν θελουμε πλαστικουρες που δειχνουν φτηνιαρικα ολοι οι android καταναλωτες. Με ενδιαφερουν premium specs σε premium design και το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.