MacBook Air: Έρχεται το δεύτερο τρίμηνο με οθόνη 12″ Retina [WSJ]

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται ότι η Apple ετοιμάζει 12ιντσο MacBook Air Retina αλλά εν όψει του launch event που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Σύμφωνα με την WSJ η παραγωγή του 12ιντσου MacBook Air έχει ξεκινήσει και αναμένεται να βγει στην αγορά την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου. Μάλλον θα είναι high-end συσκευή που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό.

Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα γίνει πλήρης ανασχεδιασμός με πιο λεπτό και ελαφρύ σασί, χωρίς USB θύρα, SD slot και MagSafe connector. Αντιθέτως, θα έχει reversible USB θύρα (Type C), standard βύσμα ακουστικών και μάλλον διαφορετικό τρόπο φόρτισης.

Το launch event της Δευτέρας είναι για το Apple Watch, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και το νέο MacBook Air Retina.

macbook air retina, MacBook Air: Έρχεται το δεύτερο τρίμηνο με οθόνη 12″ Retina [WSJ]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.