Emporio Armani Connected: Nέα σειρά υβριδικών smartwatches από την Ιταλία

Ο Ιταλικός οίκος μόδας Emporio Armani, αποφάσισε να μπει δυναμικά στο κομμάτι των wearables, δημιουργώντας την δική του σειρά smartwatches με την ονομασία Emporio Armani Connected. Η Emporio Armani Connected, αφορά αρκετά υβριδικά smartwatches τα οποία μπορούν να συγχρονιστούν με την με το smartphone, με την χρήση bluetooth.

Θα έρχονται με μπαταρίες quartz, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για περισσότερο χρόνο, πριν χρειαστούν ξανά φόρτιση. Τα Emporio Armani Connected θα έχουν features όπως sleep tracking, ξυπνητήρι, εντοπισμό της συσκευής σου, καθώς και διακριτικές ειδοποιήσεις.

Επιπλέον, με τα συγκεκριμένα smartwatches θα μπορείς να ελέγχεις την μουσική που ακούς και να βγάζεις φωτογραφίες ασύρματα με την κάμερα του smartphone σου. Τέλος, εκτός των άλλων ένα smartwatch πρέπει να δείχνει και την ώρα, με την Emporio Armani να υπόσχεται εξαιρετική ακρίβεια σε αυτό, έχοντας ακόμη και την δυνατότητα να αλλάζει αυτόματα ζώνες ώρας, όταν ο χρήστης ταξιδεύει.

Τα Emporio Armani Connected smartwatches θα είναι διαθέσιμα για πώληση από την επόμενη εβδομάδα, μέσω επιλεγμένων boutique και online καταστήματα. Θα έρχονται σε διάφορα χρώματα, όπως το rose-gold tone, black, gunmetal και stainless steel.

Emporio Armani Connected Italian Fashion House smartwatches new line, Emporio Armani Connected: Nέα σειρά υβριδικών smartwatches από την Ιταλία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Gear Fitbit SmartWatches

Fitbit Sense 2 & Versa 4: Νέες δυνατότητες με ένα… “κόλλημα”

Τα Fitbit Sense 2 και Versa 4 αποκτούν νέες δυνατότητες μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που κυκλοφορεί από την Fitbit.

Gear SmartWatches Tag Heuer

TAG Heuer Connected Modular 45: Επίσημα το αρθρωτό smartwatch

Η TAG Heuer έκανε τα αποκαλυπτήρια στο πρώτο “Swiss-made modular connected watch”, το οποίο ονομάζει TAG Heuer Connected Modular 45. Η λέξη “modular” σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αλλάζει διάφορα κομμάτια.

Gear Apple Apple Watch Samsung

Smartwatches: Μόλις 1% αύξηση αποστολών το 2016, με την Apple να ηγείται

Οι αναλυτές περίμεναν η αγορά των smartwatches να γνωρίσει μεγάλη άνθιση, ειδικά μετά την είσοδο της Apple σε αυτή. Όμως ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που δεν βρίσκουν χρησιμότητα σε αυτά.