Logitech Touch M600, Ποντίκι αφής με gestures και 70 ευρώ

Η Logitech παρουσίασε το ποντίκι Logitech Touch M600, με ειδική επιφάνεια αφής που κάνει την πλοήγηση μια απλή και φυσική διαδικασία με τις άκρες των δακτύλων μας. Με το νέο ποντίκι ο χρήστης μπορεί να σκρολάρει, να αλλάξει σελίδα και γενικά να πλοηγηθεί μέσω απαλών κινήσεων των δακτύλων στην επιφάνειά του.

, Logitech Touch M600, Ποντίκι αφής με gestures και 70 ευρώ

Την ομαλή λειτουργία εξασφαλίζει το λογισμικό Flow Scroll της Logitech, το οποίο προσφέρει μια ρευστή απόκριση χωρίς διακοπές, όπως ακριβώς το σκρολάρισμα στις οθόνες αφής των smartphones. Έτσι μια απλή κίνηση στην επιφάνεια αφής μας δίνει μια άμεση, συνεχή και χωρίς όρια απόκριση σε ιστοσελίδες ή μεγάλα έγγραφα.

Το ιδιαίτερο σχήμα του ποντικιού κάνει απόλαυση τις βασικές λειτουργίες ενός ποντικιού, όπως τoν καθορισμό σημείων (pointing), το κλικ και το σκρολάρισμα. Ακόμη, είναι ιδανικό για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες ενώ οι επιφάνειες που κάνουμε κλικ μπορεί να επαναπρογραμματιστούν μέσω του λογισμικού Logitech SetPoint.

Το Logitech Touch M600 περιλαμβάνει τον μικροσκοπικό ασύρματο δέκτη Logitech Unifying που μπορεί να συνδεθεί με έως και έξη συμβατές συσκευές (ποντίκια και πληκτρολόγια). Έτσι προσθέτουμε ένα πληκτρολόγιο ή ένα άλλο ποντίκι, διαλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα της Logitech που ταιριάζει με το προσωπικό μας στυλ και πάντα χωρίς επιπλέον δέκτες ή δέσμευση πολλών θυρών USB.

Το ποντίκι Logitech Touch M600 αναμένεται στην Ευρώπη τέλος Φεβρουαρίου με τιμή 70 ευρώ.

, Logitech Touch M600, Ποντίκι αφής με gestures και 70 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alessio

Μagic Mouse + Monica Bellucci ..& ξερο ψωμί = ΤΕΛΟς! kisses.. | Alessio

STINK

Τελικά σε αυτή την κατηγορία mouse μόνο η Microsoft τα κατάφερε καλά στο θέμα εργονομίας και πρόσθεσαν και τα gestures στον αντίχειρα που είναι σίγουρα βολικότερα. Έχει και το Bluetrack ώστε να παίζει σε περισσότερες επιφάνειες. Τέλος με τιμή 45€ που κοστίζει απλά παίζει μόνο του σε σχέση με τα 70+ που ζητάνε οι άλλες εταιρίες.
https://www.microsoft.com/hardware/en-us/products/touch-mouse/microsite/

Κώστας Βλαχάκης

STINK, 60 ευρώ έχει σήμερα το Microsoft Touch Mouse, το έχω και δεν μπορώ να δηλώσω “κατευχαριστημένος”! (όταν κυκλοφόρησε κόστιζε 80 ευρώ). Θα ήθελα να δοκιμάσω και το Logitech. https://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mice/Mice/Microsoft-Multi-Touch-Mouse-3KJ-00002.htm

STINK

Σε online καταστήματα του εξωτερικού το βρήσκεις στα 45 το πολύ 50 ευρώ.
Θα ήταν ωραίο ένα review και με τα 2 αν πέσει στα χέρια σου και το logitech.

Τι δεν σε ικανοποίησε στο Microsft γιατί το σκεφτόμουν ως μελλοντική αγόρα;

Ιωάννης

παιδιά το microsoft πουλιέται όντως 49 ευρώ (το αγόρασα πρίν 2 μήνες εντός ελλάδας κι ακόμη τόσο έχει) και αν και δεν μπορούσα να μην το πώ αλλά η “αντιγραφή” που γίνεται στα εφέ του linux ubuntu είναι παραπάνω από εμφανή…κατά τα άλλα πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια με μόνες δύο παρατηρήσεις.είναι λίγο “κάπως” στο zoom του στα σχεδιαστικά προγράμματα και δεύτερο το βρίσκω λίγο βαρύ….αυτά.

Κώστας Βλαχάκης

Δεν ξέρω από που το αγόρασες Ιωάννη, ξέρω όμως ότι η επίσημη τιμή του σήμερα είναι 60 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/378066/Microsoft-TouchMouse-Wireless.html (δες από Πλαίσιο και κάτω) και με αυτή πρέπει να συγκριθεί η τιμή του Logitech. Επίσης επαναλαμβάνω ότι το Microsoft κόστιζε 80 ευρώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Giannis

cVlachakis εχεις δικιο για το touch mouse.Κι εγω δεν εμεινα «κατευχαριστημενος».Πολυ καλο οταν δουλευεις με πολλα παραθυρα και μου φανηκε πολυ βολικο σε μερικες εφαρμογες(πχ photoshop).Το κλικαρισμα πολλες φορες γινεται εκνευριστικο οταν μπερδευει το δεξι κλικ(συνηθως οταν ακουμπαει καταλαθος ο αντιχειρας στο mouse).Επισης οι δυο μπαταριες το κανουν αρκετα βαρυ και δυσκινητο.Παντως πιστευω πως στα windows 8 θα ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο με εντελως διαφορετικη συμπεριφορα απο οτι τωρα με τα windows 7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.