Motorola, βάζει τέλος στους κωδικούς με το digital tattoo

Οι παραδοσιακοί τρόποι ξεκλειδώματος είναι πολύ mainstream και χρονοβόροι για τη Motorola η οποία παρουσίασε το digital tattoo σε συνεργασία με την VivaLnk. Το digital tattoo έχει διάρκεια πέντε ημερών και ξεκλειδώνει αμέσως το κινητό.

Ωστόσο, για όποιον θέλει να κερδίσει χρόνο μάλλον θα του κοστίσει κάπως ακριβά. Τα 10 tatoos κοστίζουν 10 δολάρια, οπότε για να ξεκλειδώνεται το κινητό σας για ένα χρόνο χρειάζεστε γύρω στα 75 δολάρια.

Κατά τα άλλα το νέο feature είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς είναι αδιάβροχο και μπορεί να αντέξει ε οποιαδήποτε δραστηριότητα για 5 μέρες. Το αξεσουάρ είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και καιρό αλλά η Motorola έκανε τώρα την επίσημη παρουσίασή του.

Οι δημιουργοί του επισημαίνουν ότι είναι πολύ άνετο όταν το φοράς και στο μέλλον σκοπεύουν να συνεργαστούν με top designers για να το κάνουν να μοιάζει πιο ελκυστικό.

motorola digital tattoo, Motorola, βάζει τέλος στους κωδικούς με το digital tattoo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
koulis

Για 2+δευτερολεπτα θα συνεχισω να προτιμω τον παραδοσιακο τροπο.Στο τελος θα μου βαλουν κανα τσιμπακι στον εγκεφαλο για να μην χρειαζεται να σηκωνω καν το κινητο μου.Το παρακανανε!!!

Slacker

Ας σοβαρευτουμε λιγο λεω εγω…

greg

Κοίτα που δεν πιστεύω στις προφητείες αλλά αυτό το video είναι ακριβώς το τσιπάκια που λένε

koulis

(greg) Και ο Στεφανος χιος!!! χαχαχαχα

Αλέξανδρος

Έρχεται…. αλλά για αρχή και καλά θα ξεκλειδώνει το κινητό.

o.k.man

@greg +100 Σε αυτήν την περίπτωση έτσι μπορεί να είναι.
Γιατί δεν το κάνουν καλύτερα αντί για “tattoo” σφράγισμα στο δέρμα, να μπορούσαν με ένα ρολόϊ ή μία πολύ μικρή συσκευή σαν βραχιολάκι ή σαν μπρελόκ κτλ. με NFC ή Bluetooth να ξεκλειδώνει εύκολα και χωρίς καθόλου άλλα περιττά έξοδα ;;!, μας κοροϊδεύουν;; Είναι προφανές ότι μάλλον γίνεται για αυτόν το σκοπό !

Ντινος

Μούφα, το knock code ειναι καλύτερο

geraldo.aliai

Δεν ξερω τι λετε εσεις για τσιπαρισμα. Αλλα οντος οπως λεει ενας φιλος ειναι αχρηστο γιατι γλιτονης το πολυ 4 δευτερα. Αλλα τι να πεις οπως παντα καποιος θα το παρει για να νοιωσει σπουδαιος και διαφορετικος απο τους αλους.

nick2010

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο greg.

Κανένα απολύτως λόγο δεν βλέπω να απομακρυνθώ από τον παραδοσιακό τρόπο ξεκλειδώματος (άσε που ο “Knock On” τρόπος της LG είναι και πιο ασφαλής και πολύ εύκολος).

Δυστυχώς από δω το πάνε από κει το πάνε… στην επιβολή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων (chip) πάνω στο σώμα μας προσπαθούν να καθιερώσουν…

ΕΛΕΟΣ πια με αυτή την εμμονή.

Θανάσης

εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου βολικό!!!!

Avgerinos

ουυυυυ 666!!!
Που ειναι η Ελενη Λουκα να καψει και τη Motorola και τα digital tattoo!??!?!
Περα απο την πλακα εντελως γελειο,και ακριβο.Αν θελουν να κανουν κατι τετοιο ας κανουν να ξεκλειδωνει με καποιο smart watch ή καποια αλλη NFC/BT παπαρια που θα φοραμε και θα το κανει αυτοματα μολις πλησιασει…

geraldo.aliai

Κοιταξετε προσοπικα πιστευ πως η μορφη τατουζα σκοπευη στο κερδος. Γιατι πως να κανει ενα μπρελοκ που θα ανηγει μονο το τηλεφωνο αντε το πολυ 30€ και θα αντεξει κατι χρονια ενω αυτο το τατου αντεχει το ενα για εβδομαδα οποτε.

Tsou re

Πραγματικά άχρηστο τελείως. γέλασα πολύ με τα παραπάνω σχόλια μπράβο ρε παιδιά.. Η Motorola είναι η εταιρία με της περισσότερες κατοχυρωμμενες πατέντες καλό λοιπόν θα ήταν να βγάλει τπτ σοβαρό πρωτοποριακό.

Pesta re file !

Η poulia και ο @avgerinos ! μην τρελαίνεσαι ρε φίλε ! Αναφέρεις και την τρελαμένη και πλανεμένη παλιοημερολογίτισσα την Ελένη Λουκά.
Και τσάμπα να στο δίνανε, πάλι γιατί να το πάρεις και να το βάλεις μέσα στο σώμα σου για να κάνεις τον τσάτσο στην εταιρία motorolla.;; ή εμπιστεύεσαι τόσο πολύ την ζωή σου σε ανώνυμες εταιρίες, και να τα βάζεις μέσα στο σώμα σου, ώστε να σε κάνουνε ότι θέλουν ; !

Λεωνίδας

Ό,τι μπούρδα σκεφτούν βγάζουν…Αλλά δεν φταίνε αυτή, αλλά τα ζωντόβολα που θα πάνε και θα πάρουν αυτή τη βλακεία…

tech21man

Που ειναι η λουκα τωρα να βγει και σωστη!!!

Panos7GR

Ολόιδια δουλειά που κάνει και το Motorola Skip και άλλοι παρόμοιοι τρόποι κλειδώματος/ξεκλειδώματος της συσκευής σου με την χρήση του NFC chip… Πολλή μεγάλη @@ρια, αυτή ιδέα του digital tattoo δηλαδή. Εκτος του ότι είναι αντιαισθητικό, ειναί και επι πληρωμή. 75$ το χρόνο για να κλειδώνω και να ξεκλειδώνω την συσκευή μου;;; Πάτε καλά; Εχω το NFC tag μου, το ρυθμίζω κατάλληλα για να κάνει την ίδια δουλειά και το έχω δωρεάν επ’ άπειρον. Συν ότι αν γουστάρω στο NFC tag μου μπορώ να του περάσω επιπλέον εντολές πέραν του κλειδώματος της συσκευής.! Αντε γειά Motorola, κουκλίτσα μου! Καλά, σε Μάο-Μάο απευθύνονται οι τύποι;;

Οσο για εσάς τους υπόλοιπους απλά γελάω! Είστεε τόσο προκατειλημένοι που αρχίσατε πάλι με τα χαράγματα και τέτοια ωραία γραφικά. Επειδή και καλά έχει την λέξη tattoo ή αυτοκόλλητο κτλ θα μας παρακολουθούν και θα μας βάλουν τσιπάκια… Δηλαδή η νέα μόδα των wearables τι είναι; Αυτά δεν σας παρακολουθούν;; Επειδή δεν είναι κολλάνε σαν αυτοκόλλητο πάνω μας, απλά φοριούνται σαν βραχιολάκι, τα κάνει πιο αθώα;; Χαχαχαχα ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ!!!

ΠΕΤΡΟΣ

ΕΛΕΟΣ……..!!!!!!!!!!!!!!

spiros s

Που το πάνε που το φέρνουν τα χεράκια μας κοιτάζουν! Ξέρω καλά που το πάνε με την τεχνολογία και πώς την προσφέρουν στον κόσμο για να γίνει ένα με αυτόν! Αλλά το τσιπάκι παιδιά σε πολλές περιοχές στην Αμερική είδη το έχουν πάρει πολύ όπως και Γερμανία, απλώς θέλουν να το κάνουν παγκόσμιο φαινόμενο για να το έχουν όλη για να γίνουμε ακόμα ποιο (αριθμεί) γιατί στην ουσία για αυτούς νούμερα είμαστε και όχι προσωπικότητες. Όταν ρώτησαν τον κατασκευαστή του τσιπ γιατί έχει κώδικα για να λειτουργεί το 666 και απάντησε είναι το μόνο νούμερο για να μπει σε λειτουργία το τσιπ….

Οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

Lucifer1507

Όλα όσα κυκλοφορούν και αυτά τα tatoos και τα βραχιόλια και άλλες συσκευές για να επικοινωνούν με το κινητό μας δεν χρειάζονται για να μας “παρακολουθούν”, εφόσον έχουμε όλη την ώρα ένα κινητό κοντά μας. Ακόμα και να μην έχουμε κάρτα sim μέσα, η συσκευή είναι ανιχνεύσιμη όλη την ώρα, εφόσον λειτουργεί όπως και “παρακολούθησιμη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.