Toshiba DYNADOCK W20, Wireless USB dock

Η Toshiba Europe παρουσιάζει τη νέα Wireless USB βάση πολλαπλών συνδέσεων DYNADOCK W20 που απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες, οι οποίοι θέλουν να εργάζονται σε wireless περιβάλλον. Χάρις την υποστήριξη Wireless USB και USB 2.0 η βάση συνδέεται με όλα τα laptop της Toshiba και τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές άλλων κατασκευαστών.

, Toshiba DYNADOCK W20, Wireless USB dock

Η Toshiba DYNADOCK W20 με Wireless USB συνδέει εύκολα φορητούς υπολογιστές οι οποίοι υποστηρίζουν wireless USB σε όλες τις συσκευές της επιφάνειας εργασίας χωρίς τη χρήση καλωδίου. Επιπλέον, το wireless port replicator προσφέρει τέσσερις θύρες USB 2.0 – τρεις στην πίσω πλευρά και μία στη μπροστινή με λειτουργία sleep&charge μια μορφή συνεχούς τροφοδοσίας μέσω USB για φορητές συσκευές. Με παραγωγή γραφικών υψηλής ανάλυσης, η DYNADOCK W20 υποστηρίζει ανάλυση οθόνης έως 1920×1080 με 24-bit χρώματα, DVI-I Video Out και τη χρήση έως 3 οθόνων συγχρόνως.

, Toshiba DYNADOCK W20, Wireless USB dock

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Radical

επιτέλους περίμενα κάτι τέτοιο
Την ημέρα που τα καλλώδια (η αλοιός κακόδια)
θα εξαφανιστούν απο την ζωή μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.