Πέμπτη
28/02/2013

Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα ασύρματο ηχείο Sony NFC – Bluetooth

Επιστρέψαμε από τη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2013 και μαζί με τις αποσκευές μας φέραμε το φορητό ηχείο Sony SRS-BTV5 με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω NFC ή Bluetooth. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να ακούτε δυνατά τη μουσική σας είτε ως ηχείο ανοιχτής ακρόασης για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις.

Συμβατό με όλα τα smartphones! Μάθετε πως να το κάνετε δικό σας!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε (μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ) και ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου. Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα ασύρματο ηχείο Sony SRS-BTV5 (μαύρο χρώμα) θα πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιό είναι το smartphone ή tablet που σας έκανε εντύπωση από τη φετινή έκθεση MWC 2013. Δείτε εδώ τα μοντέλα και τα βίντεο για να φρεσκάρετε την μνήμη μας.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 19:30 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Sony SRS-BTV5

Sony SRS-BTV5

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


1.051 Σχόλια

  1. Ο/Η Sakis λέει:

    Xperia Z. Το επομενο μου κινητο.