Μεγάλος Διαγωνισμός Techblog και Toshiba, Κερδίστε ένα laptop U500

Back to work και τι καλύτερο από το να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο laptop! H Toshiba σε συνεργασία με το Techblog, δίνει την ευκαιρία σε έναν super τυχερό να αποκτήσει το Toshiba Satellite U500 σε όποιο από τα τρία διαθέσιμα χρώματα (λευκό, ροζ και κόκκινο) επιθυμεί. Γίνε μέλος στο Facebook Group της Toshiba, γράψε στον τοίχο (wall) μια φράση για το Satellite U500 της Toshiba και άφησε ένα σχόλιο σε αυτό εδώ το άρθρο του Techblog.

update: 11/10/2010. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και νικητής είναι ο Dimitris Moutafis, ο οποίος και έχει ενημερωθεί με email. Δείτε το βίντεο της κλήρωσης. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 23:59. Ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης μέσα από το σχόλιο του εδώ στο Techblog, αφού πρώτα έχει ταυτοποιηθεί ότι έχει γίνει μέλος και στο Facebook Group της Toshiba (www.facebook.com/ToshibaGreece). Παρακαλώ να σχολιάσετε εδώ με το όνομα που έχετε στο προφίλ σας στο Facebook. Καλή επιτυχία σε όλους!

Όσοι δεν έχουν profile στο Facebook, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.
Για οποιαδήποτε απορία σχεχτικά με τον διαγωνισμό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Toshiba Satellite U500

Toshiba Satellite U500

Toshiba Satellite U500

 1. Και μια συμμετοχη της τελευταιας στιγμης για εμενα λιγο πριν αναχωρησω για τον ποδηλατικο γυρο Αθηνασ!

 2. Παιδιά, ωραία σκεψη να διασταυρώσετε με το facebook, αλλά γιατί να αποκλείονται τα άτομα που δεν έχουν?? Γιατί να προωθείτε με αυτό το τρόπο ένα site? καλή επιτυχία σε όλους

 3. Πρόλαβα πρόλαβα?!???
  Μήπως και σαν δώρο το’ λαβα???????
  Υπερδυνάμεις του σύμπαντος κάντε να το κερδίσω!!!!!!
  :D
  (δεν πρόσεξα προηγουμένως ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω το όνομα που χρησιμοποιώ στο facebook…αλλά και πάλι προλαβαίνω νομίζω…ε????….)