Πέμπτη
04/07/2013

COSMOTE, Θα φέρει τα πρώτα Firefox OS smartphones στην Ελλάδα;

Την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιουλίου η Deutsche Telekom (DT) θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στην Πολωνία όπου θα ανακοινώσει το ευρωπαϊκό λανσάρισμα smartphones με λειτουργικό σύστημα Firefox OS. Σε αυτή θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων ο Mitchell Baker πρόεδρος του Mozilla Foundation αλλά και ο Andreas Gal, Αντιπρόεδρος του Mobile Engineering της Mozilla.

Πρόκειται για ένα μεγάλο event το οποίο θα σηματοδοτήσει και επίσημα την διάθεση Firefox OS smartphones (όπως τα ZTE Open και Alcatel One Touch Fire στην Ευρώπη και μάλιστα μέσα από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας την T-Mobile (θυγατρική της DT) με παρουσία σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Η COSMOTE η οποία ανήκει 100% στον όμιλο OTE του οποίου ποσοστό 40% ανήκει στην Deutsche Telekom, δεν είναι απίθανο να ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη ότι θα είναι ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες που θα διαθέσουν τα Firefox OS smartphones στην Ευρώπη.

Firefox OS logo

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η AnakinSkywalker λέει:

    Μακάρι να δούμε ένα νέο λειτουργικό όπως το Firefox OS να έχει καλή πορεία και μακάρι να βγουν αρκετές συσκευές που θα το ενσωματώνουν.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.