Galaxy Note 7: Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή και οι πάροχοι τις πωλήσεις

Η Samsung φαίνεται πως αντιμετωπίζει άλλη μια σημαντική κρίση όσον αφορά στην πολύπαθη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy Note 7, καθώς οι αναφορές για ασφαλή Galaxy Note 7 που πιάνουν φωτιά, έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή τις τρεις (τουλάχιστον αυτές έχουν δημοσιοποιηθεί).

Οι σημερινές πληροφορίες που προέρχονται από πηγή, η οποία εργάζεται σε προμηθευτή της Samsung, ο κορεάτικος κολοσσός έχει αποφασίσει προσωρινά να σταματήσει την παραγωγή του Samsung Galaxy Note 7.

Επισημαίνεται ότι “η διακοπή της παραγωγής έγινε σε συνεργασία με τις αρχές ασφαλείας σε Ν. Κορέα, ΗΠΑ και Κίνα” και ότι στα μέτρα που λήφθηκαν περιλαμβάνεται και μια μονάδα παραγωγής στο Βιετνάμ που είναι υπεύθυνη για τις παγκόσμιες αποστολές του Samsung Galaxy Note 7.

Παράλληλα, μεγάλοι πάροχοι στις ΗΠΑ όπως T-Mobile, Verizon και AT&T ανακοίνωσαν πως σταματούν να πωλούν το Samsung Galaxy Note 7 στα καταστήματά τους, ενώ η έρευνα για το τι συμβαίνει με την συσκευή, βρίσκεται σε εξέλιξη. Oι κάτοχοι του Note 7 μπορούν να ανταλλάξουν το κινητό με οποιοδήποτε μοντέλο θέλουν ή να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να περιμένουμε το επίσημο πόρισμα της Samsung σχετικά με τις εκρήξεις, ενώ η ίδια πρόσφατα δήλωσε πως ερευνά τα γεγονότα και βάζει πάνω απ΄όλα την ασφάλεια των χρηστών της.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Προσπαθεί να κρύψει εκρήξεις «ασφαλών» Galaxy Note 7;

samsung galaxy note 7 production, Galaxy Note 7: Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή και οι πάροχοι τις πωλήσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Τελικά δεν έφταιγε η μπαταρία. Η συσκευή είχε σοβαρό (και ανεπίλυτο) πρόβλημα στο engineering. Έχουμε και λέμε: r&d μετεξεταστέο,
quality control επίσης μετεξεταστεο. Αυτά.

VasiliS7Edge

Ουτε η SDI έφταιγε ούτε το USB Type-C. Να πω εγω την λύση μιας και το πρόβλημα φαίνεται να είναι το πάχος τις μπαταρίας και όχι η ίδια η μπαταερία.
Να μπει μια μπαταρία 3300 mah και το πρόβλημα λύθηκε.
Αλλα πως να παρουσιάσουν τέτοιο πράγμα σε τοσο ενεργοβόρο κινητό …δεν γίνεται.

shadgr

Άλλη μια χρονιά με Note 4; Ή μονόδρομος πλέον τα μεσαίας κατηγορίας 200-250€ (αν δεν πάει κάποιος σε iPhone?)

Γιωργος

Αντέ γειά!!!!!

Ioannis

Θέλω να αγοράσω ένα Samsung note 7
Η ζωή δεν μου τα έφερε όπως τα ήθελα έχασα τα πάντα με παράτησε η γυναίκα μου αστα… το μονο που θέλω είναι ένα Samsung note 7 σε αυτό το μάταιο κόσμο …..

Γιωργος

Σοβαρά!!!Πουλάω το δικό μου……..αν είναι να πάθεις κάτι!!!!

Chris_BMW

Τετέλεσται· Το μονο που φοβάμαι ειναι μήπως η Samsung για να αποκαταστήσει όνομα κ image βιαστεί να παρουσιάσει κάτι πολυ Wow κ έχει πάλι τα ίδια αποτελέσματα ..

Manolis

@shadgr δε μπορείς από την ελευθερία του android και τη χρήση μιας συσκευής όπως το Note 3/4 (όπως τη χρήση USB OTG) να πας εύκολα στο καρακλειδωμένο iPhone, εκτός κι αν κάνεις χαλαρή χρήση.

@Ioannis με το Note 7 δε θα μείνεις και πολύ σε αυτό το μάταιο κόσμο!!! χαχαχα!!!! 🙂

@Γιωργος και δώρο ένας πυροσβεστήρας!!! :p

ChristosT

Να βγάλουν ένα Note 8 με φιλοσοφία Note 4 και τέλος. Ας αφήσουν τις ερμητικά σκασμένες κλειστές συσκευές κατά μέρος. Να βάλουν αποσπώμενη μπαταρία και radio και θα δούνε οτι θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι. Κινητά είναι το φελέκι τους μέσα…δεν θα πηγαίνω για ψαροντούφεκο με αυτό. Ένα μαμημένο αλουμινιο καπάκι δεν μπορούνε να βάλουν; Έλεος με τις καγκουριές ΟΛΟΙ τους.
Υγ: θα ακολουθησουν και αλλοι με τέτοια προβλήματα αν δεν αλλάξουν φιλοσοφία. Έχουν κορεστεί πάρα πολλά…

Ioannis

Γιωργος
Σοβαρά!!!Πουλάω το δικό μου……..αν είναι να πάθεις κάτι!!!!

Γιάν πάθω κάτι το θέλω (δεν κατάλαβες );;!!!
😅😅😅😅😅😅

Γιωργος

Όχι ρε φίλε μου η ζωή είναι ωραία!!!!!

JohnWave

Μου φαίνεται τόσο κουφό μια εταιρία τέτοιου βεληνεκούς να μη μπορεί να βρει τι φταίει τελικά στη συγκεκριμένη συσκευή. Δεν ξέρω αν λέω βλακεία αλλά σύμφωνα με τη λογική 4 πράγματα έπρεπε να εξετάσουν στην 1η παρτίδα : α) Φορτιστή, β) USB type-c θύρα, γ) Μπαταρία, δ) το software κομμάτι της rom που σχετίζεται με τη φόρτιση. Αν έχει πρόβλημα και η 2η παρτίδα με αλλαγμένη μπαταρία τότε απομένουν τα άλλα 3. Αν σε κάποια από τα γεγονότα, η έκρηξη έγινε με συνδεδεμένη τη συσκευή σε PC τότε βγάζουμε απέξω και τον φορτιστή και απομένουν β) USB type-c θύρα και δ) το software κομμάτι της rom που σχετίζεται με τη φόρτιση.

ccypruss000

Προσωπικα εγω σημερα που μιλησα με τα καταστηματα της χωρας μ για το Νοτε 7 που ακομα το διαφημιζουν αλλα απο στοκ τιποτα και δεχονται προπαραγγελιες του και εκανα μια απο την περασμενη εβδομαδα. Μου ειπαν οτι θα ερθη στα τελη του μηνα καποιοι αλλου μου ειπαν οτι θα ρθη αλλα δεν ξερουν ποτε οποτε θα κανω υπομονη και αναμενω. Αν δεν κυκλοφορισει Ευρωπη ουτε Κυπρο τοτε θα παρω ενα edge s7 και κανει παρα να παρω Νοτε 4 που δεν το βρησκω πουθενα πλεον παρα μονο μεταχειρισμενο που απο δευτερο χερι δεν περνω ποτε μου.

Γιωργος

Κρίμα και για αυτούς που πήραν διαφορά αξεσουάρ………..

Arrow

Α ρε samyung!!!

Γιωργος

Και τώρα τι παίρνουμε???καμία ιδέα?

Chris_BMW

Γιωργος@ S7 edge.. Το ίδιο τηλέφωνο ειναι έλεος ….αλλα ξέχασα εισαι κ εσυ απο αυτούς που το πενάκι δεν το βάζουν μέσα ….

Γιώργος Κ

Παιδιά δυστυχώς όσοι έχουμε note 4 και θέλουμε να αναβαθμίσουμε η εναλλακτική πρόταση είναι το s7 edge. Ξέρω δε συγκρίνεται με τα notes κυρίως λόγω spen αλλά πιο κοντά στο note 7 είναι αυτό το κινητό.

Μετά άλλες εναλλακτικές εγώ έχω σκεφτεί το Ρ9 plus, το LG g5 και το moto Z play που έχει και φοβερή μπαταρία. Οποία άλλη πρόταση καλοδεχούμενη

Vasilist

Τι να πω, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως η Samsung έκανε τέτοιο λάθος και ειδικά και δεύτερη φορά αλλά θα μου πεις εδώ η Apple που έχει μόνο premium συσκευές είχε παρτίδες με πρόβλημα στο σήμα στο 4, στην μπαταρία στο 5, bend gate στο 6 plus κτλ.
Δεν έχω Samsung πλέον αλλά το G5 για να μην νομίζεται ότι υποστηρίζω Samsung, όπως φαίνεται όμως έγινε χοντρή πατάτα.

An pan

Ευτυχώς, γιατί έτοιμος ήμουν να δώσω το Note5 για να πάρω το Note7, την καταναλωτική μας μανία μέσα.. Μπραβο ρε Samsung μας εσωσες 300 ευρώ στην ξεφτιλα

Λακης

Και ήθελα του χρόνου να χτυπήσω ένα note Γιατί θα με βόλευε πάρα πολύ….αλλά πας στο note 4 εν ετει 2017-18?δε λέω κινητάρα Αλλά μετά από τόσα χρόνια ίσως χρειάζεσαι κάτι παραπανω?

Ρομπερτο Στρακοσα

εγω παιδια ειμαι τις αποψεις οτι πρεπει να φυγουμε απο την samsung και απο το iphone και να κοιταξουμε και μια φορα huawei mate 9 το θεωρω παρα πολυ αξιοπυστη επιλογη εγω ειμαι κατοχος samsung galaxy note 3 και πιο πριν ειχα iphone 4.

Mi. F

Christie t, αυτά που λες είναι 100%. Όσοι γκρινιάζαν με την αφιρεση αποσπωμενης κ εμμονη στο μεταλλο,δικαιώθηκαν. Τα ίδια θα δούμε και από τους άλλους.

Ante_Geia

Έμα καιρός ήταν!!! Εγώ άμα ήμουν στην Samy θα το είχα κάνει από την αρχή. Θα προτιμούσα την οριστική απόσυρση να ζητούσα συγνώμη για όλα τα σπίτια που κάηκαν και θα έφτιαχνα άλλο μοντέλο με άλλη ονομασία παρά να έχανα την εμπιστοσύνη του κοινού μου. Η Samy επέλεξε να ξανά κυκλοφορήσει ξανά το ίδιο μοντέλο, είμαι σίγουρος ότι δεν έκανε τις απαραίτητες αλλαγές και τα απαραίτητα τεστ στην προσπάθεια της να μην μειώσει κι άλλο τα έξοδα μιας και αυξήθηκαν λόγο της πρώτης επιστροφής, η και ακόμα για να προλάβει τον ανταγωνισμό (βλέπε Apple που τώρα όλοι εκεί πανηγυρίζουν μιας και παίζει μπάλα μόνη της) με αποτέλεσμα να έχουμε πάλι ένα εκρηκτικό note. Στεναχωριέμαι γιατί είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν θα πιάσω στα χέρια μου καινούργιο note μιας και το Note 5 δεν κυκλοφόρησε (μην μου πείτε ότι βγήκε το note 5, τώρα να το βράσω ας έβγαινε στην ώρα του) . Προσωπικά ακόμα και στο Note 8 (εάν κυκλοφορήσει) θα περιμένω πολύ καιρό για να το αγοράσω μιας και η εμπιστοσύνη μου πλέον για αυτήν την εταιρία έχει χαθεί κατά πολύ.

Thanoslam

Κορόιδευε τα iPhone που γίνονταν στη Κίνα. Τώρα που η Samsung τα φτιάχνει στη Κορέα και μάλιστα στη βόρεια να πως θα ξεσπάσει και ο παγκόσμιος πόλεμος. Είπαν ότι για πυροκροτητές ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει note 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.