Galaxy Note 7: Επίσημη τιμή 879 ευρώ στην Ελλάδα

Αυτή είναι η επίσημη τιμή του Samsung Galaxy Note 7 στην Ελλάδα. Για να αποκτήσετε το νέο τούμπανο της σειράς Note θα πρέπει να βγάλετε από την τσέπη 879 ευρώ. Όσοι έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να το αποκτήσετε πρώτοι θα το έχετε στα χέρια σας την 1η Σπετεμβρίου, οι υπόλοιποι στις 16 του ίδιου μήνα.

Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει το μοντέλο με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Στην Κίνα θα διατεθεί μοντέλο με 6GB RAM και 128GB ενσωματωμένη μνήμη.

Το Samsung Galaxy Note 7 έχει οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED QHD με Gorilla Glass 5 και είναι αδιάβροχο. Έρχεται με σκάνερ ίριδας για μεγαλύτερη ασφάλεια και είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας θύρα USB Type-C. Η κάμερα είναι 12 Megapixel, δανεισμένη από το Galaxy S7, και μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή video 2160p.

Ο επεξεργαστής του Note 7 είναι ο Exynos 8890 και δεέχεται κάρτες μνήμης micro SD έως και 256GB. Το Galaxy Note 7 τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήμτος Android Marshmallow (όχι Android Nougat) και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3500 mAh.

Θα το τσιμπήσετε;

Galaxy Note 7 τιμή 879 ευρώ Ελλάδα, Galaxy Note 7: Επίσημη τιμή 879 ευρώ στην Ελλάδα

Galaxy Note 7 τιμή 879 ευρώ Ελλάδα, Galaxy Note 7: Επίσημη τιμή 879 ευρώ στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Για μερικούς είναι και δύο μισθοί και αν τους πέσει απο το χέρι πριν σκάσε κάτωι το τηλέφωνο θα έχουν πάθει καρδιακή προσβολή η εγκεφαλικό.
Φαίνετε το Note 7 με το V20 θα είναι κινητάρες.

NtinosMD

Με παγκοσμια κυκλοφορια θα πεσει γρηγορα κ περισσοτερο η τιμη σε σχεση με note 5. Στα 550 θα ναι μια αξιολογη προταση…

Kostasmpl

Παραμένουμε με το Note 4 που ακόμα σπέρνει θα έλεγα και του χρόνου την άνοιξη το χτυπάμε και αυτο σε λογικά επίπεδα τιμής….!

nicolas

“Θα το τσιμπήσετε;”

Δε με τσιμπατε καλυτερα να δω αν ειμαι ξυπνιος ?

Dapitium

Το μόνο που θα τσιμπήσω είναι ένα αρχή διότι ακόμα να πιάσω Τζόκερ… 🙁

Μιχάλης

Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί στην προπαραγγελία δεν υπάρχει κάποιο δώρο; στην Αμερική υπάρχει η επιλογή για Gear fit 2 η sd 256gb και σε ευρωπαϊκές χώρες δίνεται δώρο το VR. Η Samsung Hellas μάλλον μας δουλεύει

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΡΑΚΟΣΑ

Συμφωνο με τον φιλο τομ μιχαλη πως γινετε να σκας τοσα λεφτα και να μην εχει ένα δωρο μαλλον η Samsung hellas είναι για το τρελοκομειο.

Εδώ στην γερμανια δινουν η gear fit η την καρτα των 256 gb

Πέτρος Π

Σε τιμή ευκαιρίας απ’ο,τι βλέπω… Αν θέλει κάποιος να πάει σε αυτές τις ίντσες νομίζω το Lumia 950 XL θα είναι 10 φορές καλύτερο και πιο οικονομικό!

Anakin

Τα άξιζει τα λεφτά του τίμιο κινητό

JohnWave

Όσο αφορά τη Samsung μεταξύ πέρυσι και φέτος και δεν είχαμε καμία σημαντική πρόοδο ούτε στην κατασκευή, ούτε στην οθόνη, ούτε στην κάμερα, ούτε στη μπαταρία. Στα benchmarks είχαμε μια μεγάλη άνοδο αλλά για την καθημερινότητα αυτή η άνοδος δεν είναι τόσο σημαντική μιας και οι εφαρμογές δεν ανεβάζουν απαιτήσεις ανά χρόνο με τον ίδιο ρυθμό που ανεβαίνουν οι επεξεργαστές.

Αν ισχύσει το ίδιο μεταξύ της φετινής και της επόμενης χρονιάς τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει κάποιος τώρα το Note 7. Aς το αγοράσει 1 χρόνο μετά και λογικά δεν θα έχει τίποτα ουσιαστικά να ζηλέψει από τις ναυαρχίδες που θα κυκλοφορήσουν τότε. Αυτό πάντα για όσους θέλουν πενάκι. Για όσους δεν θέλουν πενάκι όπως είχα γράψει και αλλού, παίρνουν το S7 edge και καθάρισαν χωρίς κανένα δίλημμα.

Τώρα αν τη χρονιά που έρχεται σημειωθεί κάποια μεγάλη αναπάντεχη πρόοδος σε κάποιον βασικό τομέα ( πχ κάμερα ή μπαταρία ), τότε αλλάζει το πράγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.