HTC One M8 Prime, η πρώτη συσκευή της HTC με Sense 6.5 UI;

Εχθές κυκλοφόρησαν τα πρώτα renders του μη ανακοινωμένου HTC One M8 Prime και ο @evleaks μας πληροφορεί ότι θα είναι η πρώτη συσκευή της HTC που θα κυκλοφορήσει με Sense 6.5 UI. Προς το παρόν δεν έχουμε ακόμη εικόνα για το ποιες αλλαγές θα φέρει το νέο Sense.

Tο Sense 6.0 UI έκανε το ντεμπούτο του στο HTC One M8 και είναι αρκετά διαφοροποιημένο από το Sense 5.5 UI με πιο flat και μοντέρνο design. Περιμένουμε να δούμε αν και το Sense 6.5 θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με το 6.0.

Το HTC One M8 Prime θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1,440 x 2,560 (Quad HD), περιμένουμε να είναι αδιάβροχο και κατασκευασμένο από αλουμίνιο και υγρή σιλικόνη. Θα έχει επίσης LTE-A Cat. 6 και θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα υποστηρίζει τη συγκεκριμένη high-speed 4G τεχνολογία, 3GB RAM, quad-core 2.5GHz Snapdragon 805 επεξεργαστή και dual-lens εξωτερική κάμερα με dual LED flash.

Χωρίς να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο, η HTC αναμένεται να ανακοινώσει τη συσκευή μέσα στον Σεπτέμβριο, δηλαδή κοντά στο iPhone 6.
, HTC One M8 Prime, η πρώτη συσκευή της HTC με Sense 6.5 UI;
, HTC One M8 Prime, η πρώτη συσκευή της HTC με Sense 6.5 UI;
, HTC One M8 Prime, η πρώτη συσκευή της HTC με Sense 6.5 UI;
, HTC One M8 Prime, η πρώτη συσκευή της HTC με Sense 6.5 UI;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ναι θα είναι 5,5″ και σε μέγεθος μεγαλύτερο από το 6ιντσο Lumia 1520!Η htc έχει δύο επιλογές,με αυτά τα τεράστια bezels να μην ξαναβάλει συσκευή μεγαλύτερη των 4,7” ή να κάνει κάτι σε αυτόν τον τομέα γιατί είναι πραγματικά τραγικό να παίρνει κάποιος το htc one m8 και να είναι στο ίδιο μέγεθος με το Note 3 που έχει κατά πολύ μεγαλύτερη οθόνη…

temasek

Το νοκια και το note 3 δεν έχουν στερεό ηχεία ουτε είναι φτιαγμένα απο αλουμίνιο οπότε δεν είναι σωστη σύγκριση

nikos

Και τι να τα κανω τα στερεο ηχεια και το αλουμινιο αν δε χωραει στην στεπη μου!και απο που και ως που το αλουμινιο ευθυνεται για το μεγεθος της συσκευης?Οκ τα στερεο ηχεια το καταλαβαινω(τα οποια ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε κινητο)ομως και παλι οταν εχεις μια ηδη πολυ μεγαλη συσκευη και βαζεις on screen buttons για να μειωσεις το μεγεθος,ειναι δυνατον να πιανεις χωρο για να βαλεις το λογοτυπο?Το θεωρω τουλαχιστον αστειο

Αποστόλης Ρόδος

Συμφωνώ με τον Νίκο. Είμαι κάτοχος HTC one (M7) και θεωρώ πως μπορούσε απλά να μικρύνει τα bezels στις ίδιες διαστάσεις της συσκευής (M7) για το (M8).
Αυτό που γίνεται, οι νέες ναυαρχιδες κάθε χρόνο να γίνονται phablets, έχει καταντήσει αηδία και αστείο.
φτάσαμε να θεωρούμε mini τις 4.5 ίντσες, όταν για μένα και για πολύ κόσμο οι ιδανικοτερες για smartphone συσκευή είναι μεταξύ 4.5. – 5… ( 4.7 ή 4.8 έστω και με bezels για μένα).
Τουλάχιστον ας βγάζουν τα mini στα ίδια χαρακτηριστικά Και θα δειτε ποια θα πουλάνε περισσότερο.
Απογοήτευση για μένα όλο αυτό και ειλικρινά περιμένω το Xperia Z2 compact που πιθανότατα θα αντικαταστήσει την κινηταρα μου, που όμως έχει την πιο γελοία κάμερα ever.

Nio

Τι έχουν πάθει με τα prime??
Οι ναυαρχίδες δεν θεωρούνται οι κορυφαίες συσκευές? Η φέτος τρέχουν να προλάβουν την LG?

mitsaras

Το HTC one prime, δεν είναι άλλο από το αντίστοιχο περσινό HTC one max. Τόσο απλο.

nikos

@mitsaras όχι φίλε μου κάνεις λάθος!Πρώτον το htc one max είχε 6inches οθόνη και αποκλείεται να την έριξαν στις 5,5.Επιπλέον το one max είχε ίδια specs με το htc one m7 με μόνη διαφορά την οθόνη και το fingerprint senor που υπήρχε στο max!Δεν σου φαίνεται περίεργο λοιπόν να λείπει το fingerprint sensor και να μίκρυνε η οθόνη κατα μισή ίντσα?Εξάλλου το λέει καο ο τίτλος “htc one prime” prime=καλύτερη ποιότητα ή καλύτερα specs!

Tom

Εν τω μεταξυ αν πιασει κανεις στα χερια του του HTC One m8, θα γελαει με το οτι καποιος υπευθυνος για ληψεις αποφασεων, σκεφτηκε να βγαλει premium εκδοση για το συγκεκριμενο κινητο. Το κινητο ειναι οτι πιο χλιδατο και καλοκατασκευμασενο εχω πιασει ποτε. Σε computers και mobile συσκευες παντα.

nikos

@Tom οντως το htc one m8 ειναι ισως η πιο ποιοτικη συσκευη που εχω δει,ομως οπως εγραψα παραπανω prime μπορει να σημαινει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης η καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα,στη συγκεκριμενη πεειπτωση ισχυει μονο το δευτερο,γιατι στον πρωτο τομεα δεν νομιζω να υπαρχει περιθωριο βελτιωσης περα απο την ελαχιστοποιση των bezels που γενικως χαλανε την καλη εικονα που ειχα σχηματισει για τη συσκευη.Α και φυσικα μην ξεχναμε οτι γα την htc prime θα πρεπει να σημαινει και καλυτερη καμερα γιατι αυτη που εχει στην ναυαρχιδα της εχει τα μαυρα της τα χαλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.