Motorola: Πούλησε 10 εκατομμύρια κινητά το τελευταίο τρίμηνο

Η εξαγορά της Motorola Mobility από την Google φαίνεται να ήταν μία καλή επιλογή για την Lenovo καθώς μόλις ανακοίνωσε τις πωλήσεις 10 εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων Motorola για το τελευταίο τρίμηνο του 2014 (Q4). Οι πωλήσεις αυτές παρουσιάζουν την τεράστια αύξηση της τάξεως του 118% συγκριτικά με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013.

Παρ’ όλα αυτά η Lenovo πέρα από τα συνολικά κέρδη 253 εκατομμυρίων δολαρίων, παρουσίασε αρκετά μεγάλη ζημία 89 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτιμά, ωστόσο, ότι η Motorola θα γίνει επικερδής μέσα στα επόμενα 4-6 τρίμηνα.

Ήδη η είσοδος και η επιτυχία της Motorola στην Ινδία κατάφεραν να φέρουν την ενιαία πλέον Lenovo και Motorola στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης πωλήσεων, αμέσως μετά την Apple και την Samsung, ενώ η επερχόμενη επανείσοδος της Motorola στην Κινέζικη αγορά σίγουρα θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων στο μέλλον.

Motorola android smartphones Q4 2014, Motorola: Πούλησε 10 εκατομμύρια κινητά το τελευταίο τρίμηνο

Πηγή

Ραφαήλ Ζιώρης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Impressive-Instant

Πολύ καλά τα νέα. Ένας εκ της ”Αγίας Τριάδας” (Motorola, Nokia, Ericsson) επέστρεψε…
Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.