Samsung Galaxy Note 7: Μετά το όνομα “αποκαλύπτονται” τα specs

Πρόσφατα ο γνωστός και αρκετά έγκυρος @evleaks επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι η επίσημη ονομασία του επόμενου Note θα είναι Samsung Galaxy Note 7, κάτι που λέγαμε εδώ και καιρό. Σήμερα μέσω νέων tweets επανέρχεται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Note 7.

Σύμφωνα με τον @evleaks το Samsung Galaxy Note 7 θα έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών QHD Super AMOLED, κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 64GB (επεκτάσιμη).

Επιπλέον, ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι θα δούμε πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη και ότι θα ενσωματώνει σκάνερ ίριδας. Τα χρώματα στα οποία θα διατεθεί αναμένεται να είναι μαύρο, ασημί και μπλε.

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7, οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι θα γίνει στις 2 Αυγούστου σε event στη Ν.Υόρκη.

note 7 specs, Samsung Galaxy Note 7: Μετά το όνομα “αποκαλύπτονται” τα specs

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

64gb εσωτερική σημαίνει ότι η τιμή θα ξεπεράσει τα όρια της στρατοσφαιρας. Ευτυχώς μερικοί κάναμε το κομποδεμα μας από τις αρχές του έτους αλλιώς οι 24 άτοκες δόσεις θα ήταν λίγες. Note 7 είναι αυτό…

Beholder

Να έρθει επίσημα duos στην Ελλάδα και θα το πάρω, θα ήθελα ωστόσο καλύτερη κάμερα.

Chris_BMW

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα .. Τι κομπόδεμα ρε παιδιά ;; Τι 24 άτοκες δόσεις ;; Κ είναι κ λίγες ..!!! Αυτοκίνητο θα αγοράσεις; Καταλάβετε επιτέλους π απευθύνεται το συγκεκριμένο τηλέφωνο! Ένα εργαλείο που προφανώς αυτός π το πέρνει το χρειάζεται κ μπορει να το πάρει.. Καλοπροαίρετα το λέω κ εντελώς φιλικά ..

VasiliS7edge

Όταν γράφετε “Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 64GB (δεν διευκρινίζεται αν είναι επεκτάσιμη)” και στο screenshot του tweet το blasts λέει +microSD” τι εννοείτε? Μήπως αν θα έχει άλλη έκδοση πλην των 64gb?

Θεμιστοκλής

Λέει και για υποστήριξη επέκτασης μνήμης Micro sd… Οπότε 64gb + Micro sd πιστεύω θα είναι το phablet της χρονιάς…. Άντε να βγει και μέσα στον Αύγουστο να το πάρουμε…

Γιώργος

Εδώ άλλοι δίνουν 600-700 ευρώ για μετριότητες όπως το iphone 6S και 500 ευρώ για μπαγκατέλες σαν το iphone 5 SE οπότε 800 ευρώ για το καλύτερο τηλέφωνο του 2016 δεν είναι πολλά.

Dapitium

Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα. …

Thanosgr13

@Γιωργος δες λίγο τι κάνει ενα iPhone και μετα πες μας αν ειναι μπακατέλα όταν σε speed test βάζει κάτω όλα τα κινητά και εχει 2 giga ram μονο

Θεμιστοκλής

Μια χαρά είναι και το κινητό iPhone αλλά μην τρελαθούμε, ίδιες δυνατότητες έχει το iPhone, ίδιες τα Galaxy Note;

Θεμιστοκλής

Καλα ειναι και τα κινητά iPhone αλλά μην τρελαθούμε, ίδιες δυνατότητες έχει το iPhone, ίδιες τα Galaxy Note;

One

Πως θα ανακοινωθεί τον αυγουστο αφου ανακοινώθηκε ηδη?

Θεμιστοκλής

Οτι γνωριζουμε είναι ανεπίσημο… Όπως πάλι ακούγετε, η επίσημη και ολοκληρωμένη παρουσίαση του θα είναι 2 Αυγούστου…. Αν λάβουμε υπόψην και τα περσινά, λογικά θα περιμένουμε την κυκλοφορία του (και στην Ευρώπη) μέχρι τα τέλη του Αυγούστου…

Tom

Αμα δει τα σχολια η Μερκελ, οτι 800 ευρω δεν ειναι πολλα για κινητο ή οτι αντε να βγει να το παρουμε, εχουμε 5ο μνημονιο για πλακα… Τελικα και λιγα μας κανουν… Εναμιση μισθο για να λες οτι εχεις το samsung Note 7 και να μπαινεις στο fb και το twitter, να στελνεις εικονιτσες στο viber και να φορτωνει ο chrome απο κει που τον αφησες… ΦΟ ΒΕ ΡΟ…
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ…

Makis

Tom σε πάω 😀 αλλά περίμενε να δεις ότι κάποιοι θα σου που ότι κάνουν δουλειές με το συγκεκριμένο…

Pazzo

Θα είναι τοοοσσοο ακριβό… Αν δεν κάνω λάθος, το S7 είχε τιμή εκκίνησης 750 ευρώ.. Οπότε το note το βλέπω να ξεκινάει με κάνα 900αρι ευρω για την πλακα.. Θα μου πεις βεβαια, θα είναι το τοπ. Τέλεια κάμερα. Πολύ καλή ποιότητα, αδιάβροχο, μεγάλη οθόνη, spen. Δεν πιστευω να υπάρχει άνθρωπος, που να μην το καλύπτει μια τέτοια συσκευή. Πανάκριβο θα είναι σίγουρα.. Την στιγμή που βρίσκεις ικανοποιητηκοτατες συσκευές με περίπου τα μισα λεφτά είναι δύσκολο να τα σκασεις τα χρήματα. Σίγουρα όμως θα τα αξίζει και τα 900, εφόσον αποφασίσεις να τα δώσεις, απ το να πάρεις κοντά στα ίδια λεφτά οτιδήποτε άλλο.

Θεμιστοκλής

Μονο κακίες και πικρόχολα σχόλια… ( προνόμιο ελληνικό, δεν μας αρέσει να περνά καλά ο συνάνθρωπός μας). Για μένα δεν είναι ενάμισης μισθός το Note 7. Είναι το 1/3. Δεν θα απολογηθώ για τα λεφτά που βγάζω και το περιμένω να το πάρω από τους πρώτους…. θα προτιμούσα ανθρώπους να μου λένε “καλορίζικο, καλοδούλευτο, πες μας και σχόλιο…” παρά για μνημόνια και διάφορες άλλες ζηλοφθονίες λες και θα το πληρώσουν εκείνοι…

Λευτερης

Ειπαμε καλο το iPhone αλλα μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα. Το Note ειναι απλα αλλη κλαση.

Makis

Δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσους μισθούς ή κλάσμα μισθού για να το πάρεις, είναι η καταναλωτική συνείδηση που έχεις. Και δεν βλέπω που είναι το κακό κάποιος να λέει ότι είναι ενάμιση μισθός όταν για μένα είναι 1/10.

Γιώργος Κ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με όλους όσοι υποστηρίζουν οτι τα notes δεν συγκρίνονται με καμία άλλη σειρά κινητών, χωρις καμία έπαρση η φανατισμό. Παρα το “περίεργο” κατα αρκετούς touchwiz το λογισμικό αυτο έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις παρα πολλές λειτουργίες του spen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.