Sony Xperia X Premium με HDR οθόνη; – Η Sony Ταϊβάν λέει όχι

Η νέα σειρά Xperia X, η νέα ναυαρχίδα της Sony και ήρθε να αντικαταστήσει τα Xperia Z. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τα Sony Xperia X, Sony Xperia XA και Sony Xperia X Performance. Οι πληροφορίες την περασμένη εβδομάδα μίλησαν για ένα τέταρτο μοντέλο.

Αναφέρθηκε ως Sony Xperia X Premium και οι φήμες το ήθελαν να είναι το πρώτο smartphone με HDR οθόνη, ικανή να απεικονίζει 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα, αριθμός τεράστιος σε σύγκριση με τα 16.8 εκατ. που έχουν τα υπόλοιπα high-end smartphones σήμερα. Επιπλέον, θα είχε 120Hz refresh rate, 2000:1 contrast ratio και την πιο λαμπρή οθόνη που έχουμε δει ποτέ σε κινητό. Θα έδινε 1000 nits «white brightness» και θα μπορούσε να φτάσει έως και 1300 nits, που είναι πάνω από τα 539 nits που φτάνει το Samsung Galaxy S7.

Αν όλα αυτά σας άρεσαν, το τμήμα της Sony Mobile στην Ταϊβάν έρχεται να μας προσγειώσει. Αναφέρει ότι η είδηση δεν ισχύει. Ωστόσο, αν θέλουμε να το τραβήξουμε λίγο πρέπει να πούμε ότι δεν διαψεύστηκε ξεκάθαρα η ύπαρξη του Sony Xperia X Premium, το οποίο μπορεί να υπάρχει στα σχέδια της Sony. Αν θέλουμε να το τραβήξουμε λίγο ακόμη, το τμήμα της Sony στην Ταϊβάν ίσως να μην είναι ενήμερο για όλα τα σχέδια της Sony. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να έχει δίκιο, αλλά το μέλλον θα δείξει τι έχει στο μυαλό της η Sony.

no sony xperia x premium, Sony Xperia X Premium με HDR οθόνη; – Η Sony Ταϊβάν λέει όχι

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

ειναι πανω απο τα 539 nits του S7..Απο τα 800nits του lg g5 θελετε να πειτε..

One

Σε λιγο θα δούμε και τη Sony Κορέας να το διαψευδει…

Τοτε ας μας πουν γιατι η οθονη του X Performance φαίνεται πολυ καλύτερη απο του Ζ5? Σίγουρα είναι HDR η οθόνη δεν γίνεται αλλιώς.

edd

Δεν νομιζω να ειναι HDR αλλα μπορει να ειναι καλυτερης ποιοτητας

kostas

@one δεν ειπε κανεις οτι του x performance ειναι HDR,υπαρχουν φημες οτι θα βγαλει εκδοση x performance premium με HDR οθονη

Sokos

Η φωτεινότητα στο S6/S7 μπορεί να εκτιναχτεί πάνω από 1000nits στην έκθεση στον ήλιο.
Εκεί που είναι τέρμα, ξαφνικά μόλις ο αισθητήρας καταλάβει ότι είναι εκτεθειμένος στον ήλιο ή σε πολύ δυνατό φωτισμό πιάνει διπλάσια φωτεινότητα σαν boost ένα πράγμα. Δοκιμασμένο.

Αγαπώ Sony σαν εταιρία κι θεωρώ ότι έχει τις καλύτερες LCD IPS οθόνες σε κινητά μαζί με LG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.