Windows Phone, Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της νέας έκδοσης

Αύριο Τρίτη 24 Μαΐου στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας παρακολουθήστε ζωντανά την παρουσίαση της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows Phone που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη. Κάτοχοι Windows Phone smartphones δείτε live την παρουσίαση και ετοιμάστε τα κινητά σας για αναβάθμιση.

Λέτε να επαληθευτούν οι φήμες και να δούμε νέα smartphones με Windows Phone από LG, HTC, Samsung, Asus και Acer; Για Nokia δεν το βλέπω…

, Windows Phone, Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της νέας έκδοσης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Θα είμαι συντονισμενος

Chris

Έμαθα απο έναν άνθρωπο που δουλεύει στην ελληνική Microsoft και μου είπε ότι δεν θα αναβαθμιστη καμία συσκευή που έχει βγει μέχρι τώρα και αν θέλουν να έχουν το καινουργειο λειτουργικό(mango)θα πρέπει να αγοράσουν καινούργιες συσκευές που θα βγουν.

teodore88

αυτο θα ειναι καταστροφικο για την microsoft.. το να μην υποστηριζεις της συσκευες σου ειναι μεγαλο λαθος για την αξιοπιστια της.. μ ενα τετοιο λαθος κινδυνευει να ωγει εκτος! αλλα κατι τετοιο δικαιολογει την τιμολογιακη πολιτικη των WP7 συσκευων.. νμζω ομως πως η mango εκδοση θα ναι αψογη σε πολλα θεματα!! και σε συνδιασμο με την ποιοτητα της ΝΟΚΙΑ μαλλον οι πωλησεις τους θα εκτοξευθουν!!

Αλέξης

Χμμ…μου φαινεται περιεργο να μην αναβαθμιστει καμια συσκευη που εχει βγει με windows phone 7…παλιοτερα ανεφεραν το mango ως “update” και οχι “νεα εκδοση” που δειχνει το λογοτυπο παραπανω…επισης στην παρουσιαση της microsoft MIX 11, ο Joe Belfiore εδειξε για το speed reading του browser χρησιμοποιωντας τον IE9 και την εκδοση mango σε ενα HTC Trophy…οποτε θα μπορουν να “σηκωσουν” το mango οι wp7 συσκευες…

Ισίδωρος

Μα τι λέτε; Το WP7 που υπάρχει τώρα δεν είναι το απόλυτο λογισμικό. Έχει αρκετές ελλείψεις. Είναι σαν ένα αντίστοιχο iOS 3. Άμα το κάνει αυτό η Microsoft θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της στην ιστορία της.
Και να ισχυριστούν ότι δεν θα υποστηρίζονται (για να μην αναβαθμιστούν), θα είναι μία μεγάλη κοροϊδία γιατί σε αυτό το βίντεο (https://bit.ly/ijoB2b, και σε άλλα βέβαια) για τη ταχύτητα του νέου broswer, φαίνεται καθαρά ότι το Trophy το φοράει.

victor

παιδια θα ηθελα να με βοιθησετε προσπαθο να κανο update το htc trophy μου στην εκδοση 7.07392.0 και μου λει (error code 801812C1) τι να κανω ??? HELP!!!!!!!!!

Costas

Να μην δουμε Esc δηλαδη? 😉

Exploticon

πηρα το lg optimus 7 ελπιζο να κανι update mango!!!

dimitris7

μ αρεσει που μερικοι πιστευουν οτιδηποτε τους πει καποιος παρολο που το γραφει ανωνυμα πισω απο ενα pc.

Spiros

Ακυρο γιατι δεν ξερω ελληνικο μενου θα εχει ??

Diamantis

@Chris

Στο επίσημο blog της microsoft για τα windows phone γράφει ότι το Mango, αν και θεωρείται ολοκληρωμένο λειτουργικό, θα διατεθεί και στους ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ πελάτες ως update:
“@tmhstoner – mango is a complete O/S release, but will come out as an update to existing customers
April 13, 2011”

Anastasios-Antonios Toulkeridis
loukas

Ειμαι περηφανος κατοχος ενος Htc Trophy 7,μ κανενα παραπονο,και μ πολλα + για την αγορα του!
ξερεται ποτε θα διατεθει το μανγκο?
μπορει και αμεσως μετα την παρουσιαση?

Anastasios-Antonios Toulkeridis

This just in: To Mango δεν ειναι 7.5 αλλα 7.1 – https://goo.gl/zsCCg

@loukas Επισημα απο τον Σεπτεμβριο
Προς το τελος της εβδομαδας μαλλον θα βγει Mango emulator για developers

Mixalis-Crete

Κι εγώ HTC 7 Trophy έχω και μπορώ να πω πως τα W7M είναι gamata. Εκτός από μικρολεπτομέρειες.
Ελπίζω με το σημερινό update να επιτρέψουν και τη μεταβολή της χώρας στο προφίλ χρήστη του marketplace. Όταν δημιούργησα λογαριασμό έκανα το λάθος να επιλέξω UK και τώρα όλες οι τιμές των προγραμμάτων είναι σε λίρες. Όχι ότι σου έδινε δυνατότητα να επιλέξεις Ελλάδα ή ΕΕ.

pete

Ρε παιδιά τι πατάμε για να το δούμε?

nick

patas sto prwto
Live Video: Press Conference
News: Press Release
News: Feature Story
Video: See the Latest Features

Stavrakis

επιτέλους τα ελληνικά θα είναι διαθέσιμα το φθινόπωρο μαζι με το market place επιβεβαιωμένο και απο τον επίσημο ιστότοπο της microsoft.
δείτε εδω τισ νέες γλώσσες που θα υποστηρίζονται https://windowsteamblog.com/windows_phone/b/wpdev/archive/2011/05/24/developer-news-beta-mango-tools-available-today.aspx
Ευτυχώς δεν θα πανε χαμένα τα λεφτουδάκια μας και θα έχουμε κινηταρες τουμπανο μόνο με 200 ευρωπουλα!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Michalis

Τελικά flash θα υποστηρίζεται στη νέα έκδοση;

Michalis

Α και κάτι άλλο. Το καλοκαίρι θα πάω Φινλανδία για δύο μήνες και έχω έναν προβληματισμό για το πως θα επικοινωνώ με την κοπελιά μου εδώ. Το WP7 χωρίς το mango, υποστηρίζει video κλήση ή έστω Wifi επικοινωνία μέσω κάποιου app;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.