Πέμπτη
20/09/2012

Facebook Photo Syncing, Δοκιμή νέου χαρακτηριστικού για τα Android smartphones

Μία νέα προσθήκη δοκιμάζει το Facebook για τα Android κινητά, το Photo Syncing, το οποίο θα αναλαμβάνει να συγχρονίζει αυτόματα τις φωτογραφίες που τραβάει ο χρήστης με το κινητό του με τον λογαριασμό του στο δίκτυο, ενώ θα τον ρωτά ποιες από αυτές θα επιθυμεί να μοιράζεται online.

Ο συγχρονισμός θα γίνεται ιδιωτικά και ο χρήστης θα είναι αυτός που θα επιλέγει ποιες φωτογραφίες θα εμφανίζονται, όπως ήδη συμβαίνει σε μια παρόμοια λειτουργία του Google+.

Ο αυτόματος συγχρονισμός γίνεται μόλις ληφθούν οι φωτογραφίες με το κινητό από το Facebook for Android app, αλλά δεν πραγματοποιείται εάν η μπαταρία δεν έχει πολλή ενέργεια. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και αναμένεται να γίνει σύντομα διαθέσιμο στους Android χρήστες.

Facebook Photo Syncing, Δοκιμή νέου χαρακτηριστικού για τα Android smartphones

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η Christos Stamos λέει:

  το έχει το dropbox, το οποίο επιπλέον έχει πολύ καλύτερη προϊστορία σε θέματα ιδιωτικότητας. στο facebook, που αλλάζει «privacy terms» όποτε καπνίσει στον ιδιοκτήτη του, δεν θα εμπιστευόμουν αυτόματο συγχρονισμό των φωτογραφιών μου.

 2. Ο/Η GrandeJim λέει:

  Ας φτιάξουν πρώτα την εφαρμογή να τρέχει σωστά χωρίς να κάνει ακόμα και κινητά σαν το gs3 να φαίνονται πιο αργά και από το θάνατο και μετά βάζει και το Photo Syncing :p

 3. Ο/Η bill1989 λέει:

  Παντως,κατι αντιστοιχο υπαρχει στα sony με την λειτουργια facebook inside xperia

 4. Ο/Η holy_alien λέει:

  το έχει και το google+ απο τα γεννοφάσκια του… και δεν αλλάζουν οι ρυθμίσεις κάθε φορά που το κάνει κάποιος update…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.