All on iPad, Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Apple για το iPad

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα (τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά), ο ανταγωνισμός στον κόσμο της ταμπλέτας παίρνει και αυτός την ανιούσα. Η Apple δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και έτσι έβγαλε μία διαφήμιση για το iPad, περίπου ως απάντηση στο πρόσφατο video της Samsung για το Galaxy Note 10.1.

Η φιλοσοφία του σύντομου video της Apple είναι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα στο iPad με την οθόνη Retina, με ευκολία και χωρίς να παιδεύεται ακόμα και ο άπειρος χρήστης. Το διαφημιστικό κρατά λιγότερο από ένα λεπτό, αρκετά όμως για να περάσει το μήνυμα ότι θα έχουμε ένα καυτό φθινόπωρο έντονου ανταγωνισμού μεταξύ Κορέας και Αμερικής…

, All on iPad, Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Apple για το iPad

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανωλης

Το “πάντα” έχει πολλές διαφορετικές έννοιες.. τα πάντα που θα περίμενες από ένα tablet ναι, τα πάντα που θέλει ένας χρήστης με απαιτήσεις δε νομίζω…

angelos

iPad για πάντα ❤

Dimitris

Oλα εκτός απο YouTube…

SammyJim

….μα γιατι γινεστε δεικτικοι?ποιος χρειαζεται πια το YouTube?το flash?το bluetooth? Ολα πια σε Μονο Μομπαιλ εφαρμογες….και ασε τους αλλους τους….Πλαστικους να ειναι στο παρα πεντε απο την Πληρως Desktop Expirience…..αλλα μετα θα μου πεις ποιος χρειαζετε το Desktop????απλα….ΛΥΠΗΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:-(

Nikolas

Απλα λατρευω κάθε διαφημιστικό της apple!! Ειναι φοβερά!

Elvis 71

Apple for ever!!!!!!!!!!!

jimgian

ΦΩΤΙΑΑΑ ΣΤΗΝ APPLE!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.