Πέμπτη
30/01/2014

Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε το tablet MLS iQTab 3G

Το Techblog αγαπάει την τεχνολογία όπως και εσύ και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου ένα 3G tablet με οθόνη 7 ιντσών! Πάρε μέρος στο νέο μεγάλο διαγωνισμό του Techblog και απέκτησε το MLS iQTab 3G με διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένο GPS και όλες τις φωνητικές λειτουργίες της MLS για να του μιλάς και να σε καταλαβαίνει!

Update: Η κλήρωση για τον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε και ο τυχερός νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 2173 (theopaxxxx@hotmail.com). Ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα tablet MLS iQTab 3G θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω δύο βήματα:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.
2. Nα κάνετε Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με δοκιμές σε smartphones και tablets!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

MLS iQTab 3G giveaway

Ο διαγωνισμός προβάλλεται από: diagonismos.gr, KERDISE-TO.gr, nethall.gr, www.tixerakias.com, ediagonismoi.gr, SaveandWin.gr, jaba.gr, winthis.gr, diagonismoidwra.gr.

Μάθε για:

Συντάκτης: .


2.254 Σχόλια

  1. Ο/Η Γιάννης Δουσίδης λέει:

    Υπέροχο δώρο…καλή επιτυχία σε όλους !

  2. Ο/Η ΕΙΡΗΝΗ λέει:

    Καλή επιτυχία σε όλους