Δευτέρα
16/04/2012

Tablets και τηλεόραση πάνε μαζί σύμφωνα με έρευνα στις ΗΠΑ

Ποσοστό 85% των κατόχων tablet στις Ηνωμένες Πολιτείες χαζολογάνε με το tablet ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, σύμφωνα με νέα αναφορά της εταιρείας ερευνών marketing Forrester. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη αναφορά, tablets όπως τα iPad, Kindle Fire και Nook, είναι πιο πάνω στις προτιμήσεις από τα laptops και τα smartphones, σαν «υπολογιστές του καναπέ», καθώς βλέπουν τηλεόραση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα tablets έρχονται πιο πάνω στις προτιμήσεις ακόμη και από τις ίδιες τις τηλεοράσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να παρακολουθήσουν online τηλεόραση, σε σημεία του σπιτιού όπως η κουζίνα, το μπάνιο ή στο κρεβάτι. Αντί να αγοράσουν μια μικρότερη τηλεόραση για αυτά τα δωμάτια, οι χρήστες προτιμούν το streaming μέσω του tablet.

Ποσοστό 32% των κατόχων tablet δηλώνουν ότι δεν θα αγοράσουν μικρότερη τηλεόραση, ακόμη και αν παρακολουθούν περισσότερα online video, συνολικά. Σε ανάλογη έρευνα της Nielsen που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται ότι 30% των χρηστών χρησιμοποιεί το tablet αποκλειστικά για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Tablets και τηλεόραση πάνε μαζί σύμφωνα με έρευνα στις ΗΠΑ

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

  1. Ο/Η Ερμής λέει:

    Παιδια για να πω την αλήθεια και εγω χρησιμοποιώ το transformer μου τις περισσότερες φορες μπροστά στην τηλεόραση(εκτος αν βλεπω κατι πραγματικά ενδιαφέρον)……

  2. Ο/Η Panagiotis λέει:

    Και εγώ το ίδιο κάνω με το iPad!

  3. Ρε παιδιά πως βλέπετε τηλεοραση στο ταμπλετ?????

  4. Ο/Η alex λέει:

    Δεν βλεπουμε τηλεοραση στο tablet,βλεπουμε τηλεοραση απο την τηλεοραση και ταυτοχρονα παιζουμε,σερφαρουμε κτλ στο ταμπλετ….

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.