ESET NOD32: Ένα από τα καλύτερα antivirus του 2007

Ο Scot Finnie εμπνευστής και δημιουργός του δημοφιλούς newsletter τεχνολογίας Scot’s newsletter, που δημοσιεύεται στη διεύθυνση scotsnewsletter.com, ανέδειξε το ESET NOD32 ver. 2.7, ως την καλύτερη εφαρμογή antivirus του 2007.

Στο τεύχος 88 του newsletter του, ο Scot εξηγεί τι είναι αυτό που κάνει το NOD32 μια σπου-δαία εφαρμογή ασφαλείας:

“Πρώτον είναι μια σφιχτή εφαρμογή με πολύ μικρό ίχνος. Δεν θα παρατηρήσετε καμία επίπτωση στην απόδοση του υπολογιστή με το NOD32. Δεύτερον, από τη στιγμή που θα το εγκαταστήσετε και θα το ρυθμίσετε σωστά, λειτουργεί αθόρυβα.
Τρίτον, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Θα προστατευθείτε.”

Να σημειωθεί ότι το ESET NOD32 αναδείχθηκε πρόσφατα ως η ταχύτερη εφαρμογή antivirus σε συγκριτικό τεστ μεταξύ 15 προϊόντων σε περιβάλλον Microsoft Windows Vista Business Edition (32 bit).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.