Θα αλλάζατε το κινητό σας με ένα Galaxy S8;

, Θα αλλάζατε το κινητό σας με ένα Galaxy S8;

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι πλέον επίσημα εδώ και λίγες ώρες. Ωστόσο, απασχόλησαν αρκετά την επικαιρότητα με τις διαρροές να μας δίνουν μια πολύ καθαρή εικόνα για το πως θα είναι μέσα και έξω οι δυο ναυαρχίδες της Samsung.

Έτσι πριν ακόμη γίνει η επίσημη ανακοίνωση, η βρετανική εταιρεία insurance2go, πραγματοποίησε μια έρευνα για να δει πόσοι θα ήταν πρόθυμοι να αγοράσουν τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+.

Από τους ερωτηθέντες, το 10% όσων έχουν στην κατοχή τους iPhone απάντησε ότι θα άφηνε την Apple για να πάει σε Galaxy S8 ή S8+. Το 36% όσων είπαν ότι δεν θα πάνε σε S8, δήλωσε πως φοβάται ότι και η φετινή ναυαρχίδα μπορεί να έχει το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία του Galaxy Note 7. To 38% επεσήμανε πως τα νέα μοντέλα μπορεί να είναι πολύ ακριβά (δείτε εδώ τις επίσημες τιμές).

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι το 30% των κατόχων LG μπορεί να αλλάξει σε Galaxy S8/S8+. Για την μεγάλη πλειοψηφία (78%) ο λόγος είναι ότι η νέα ναυαρχίδα της Samsung φαίνεται καλύτερη από το LG G6. Το 27% των κατόχων HTC θα άφηνε την εταιρεία για χάρη των Galaxy S8.

Όσο γι αυτούς που έχουν ήδη smartphone της Samsung, το 58% σχεδιάζει να αναβαθμιστεί, αλλά δεν επισημαίνεται πόσοι από αυτούς έχουν Galaxy S7/S7 edge.

Για τα iPhone, ο διευθυντής Marketing της Insurance2Go, Gary Beeston, δηλώνει πως έχουν κυριαρχήσει την αγορά των smartphones εδώ και χρόνια, ωστόσο εκτιμάται πως όλο και περισσότεροι χρήστες αλλάζουν λόγω καλύτερων χαρακτηριστικών, και όχι του brand που έχει το κινητό.

Εσείς το σκέφτεστε;

Δείτε το hands-on video του Techblog για τα Galaxy S8:

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

70 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgio

Έχω το LG V10. Με το μέγεθος δεν έχω θέμα οπότε πιστεύω το S8+ θα είναι το ίδιο. Πιο από τα 2 πιστεύετε θα είναι πιο πρακτικό για κάποιον που δεν έχει θέμα με τo V10; Τo S8 η τι S8+;

Ioannis

εγω θα κανω την μεταβαση μεσα στο καλοκαιρι. Εκ πρωτης οψεως το κινητο φαινεται εντυπωσιακο σε σημειο που οτι αλλο βαλεις διπλα του να φαινεται αναχρονιστικο. Σε χαρακτηριστικά ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για την ωρα. Αναμένω ένα πλήρες review και μερικους μηνες αναμονης για να δω αν υπαρξει καποιο προβλημα και στη συνεχεια αν ολα πανε καλα ( σε συνδιασμο με μια πτωση τιμης κανενα 100αρικο) θα κανω τη μεταβαση

azriel84

Για κάποιον με S7 Edge με το Nougat πλέον, δεν υπάρχει κανένας λόγος αναβάθμισης. Σχεδόν ίδια κάμερα, μικρότερη μπαταρία και άθλια θέση του fingerprint sensor είναι αποτρεπτικοί παράγοντες. Για κάποιον με S6 και πίσω όμως έχει νόημα η αναβάθμιση.

Fanis

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη! Τα Χριστούγεννα να δω πως θα είναι οι τιμές κ θα επιλέξω το g6! Καλό χρυσό το S8 αλλά με χαλάει η curved οθόνη του… Δε ξέρω γιατί αλλά δε μου αρέσει καθόλου…

Αλέξανδρος

Όχι

George Vrts

Πολλά τα μείον. Καταρχήν η μπαταρία. Δεύτερον η θέση του sensor. Τρίτον ο αβολος, στα χέρια, σχεδιασμός του. Είμαι κάτοχος του S7. Δεν βλέπω να πληρώσω ένα κινητό 8.5 κατοστάρικα για να είναι λίγο πιο γρήγορο από το ήδη σφαιρατο S7.

XperiakiasT

Οχι

George

Gια καποιον που εχει ηδη το S7, οπως εγω, δεν νομιζω να θελει να δωσει 8,5 κατοσταρικα για να εχει ενα κινητο λιγο πιο σφαιρατο απο το ηδη σφαιρατο. Επιπροσθετως ιδια καμερα, ιδια και χειροτερη μπαταρια (εδω τεραστιο φαουλ), ο sensor απο πισω κλπ κλπ..Κακος και αβουλος σχεδιασμος display.

giannisp

Me tin kamia !!!!! htc 10 !!!!!

Lazaros

Οχι, LG G6 δαγκωτό!

Δημήτριος Στάυρακας

Ευχέρεια να μετά βουλευτές από το S6 πιραβλικα σε S8 . Εδώ βερολινο η 1&1 προσφέρει το GALAXY S8 0.- € με 5GB Internet
και το GALAXY S8+ 149.90 € Με 5GB Internet για να δούμε που θα καταλήξουμε.

Enzo

ΟΧΙ για τους εξής λόγους:

1. Είμαι υπερ-ευχαριστημένος με το IPhone 7 που έχω.
2. Το S8 είναι μεγάλο για τα γούστα μου (μπορεί τα bezels να ειναι μικρά αλλά παραμένει ειναι πολύ μεγάλο κινητό).
3. Μετά το συμβάν με το ΝΟΤΕ 7, δεν εμπιστεύομαι την Samsung.

Zois

Ωραίο κινητό, πραγματικό κόσμημα αλλά όχι για πρακτικούς λόγους! Σίγουρα θα είναι εύθραυστο και λόγω της curved οθόνης το ανταλλακτικό θα ειναι 100 ευρώ πιο ακριβό από παρόμοια του ανταγωνισμού (πχ 250€ επισκευή οθόνης s7 edge).
Το G6 φέτος είναι πάρα πολύ δυνατό και θα κοστίζει 150€ λιγότερο από το s8 ενώ δεν έχει κάτι να ζηλέψει. Επίσης παραδοσιακά τα κινητά της LG είναι πιο φθηνά μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον στις ναυαρχίδες. Για όποιον έχει και θέλει να δώσει 850€ αυτή την στιγμή και για αρκετούς μήνες είναι το κορυφαίο κινητό “στα χαρτιά” γιατί όλα είναι θέμα γούστου.

Γιαννος

@ Enzo

α το iphone 7 εχεις? σαν το 5αρι μου εμοιαζε και λεω που παει με τουβλο….

jonjon

Μικρό βελτιώσεις στα σημεία! Θα το βάλω δίπλα στο s7 μού! Να δε μέγεθος , κράτημα , κτλ και ΑΝ! πιστών από Ιούλιο και μετά και όταν η τιμή τού είναι κοντά στα 500ευρώ και κάτω!

Chris_BMW

Απογοήτευση η μη αναβάθμιση της κάμερας ..
Το S7 είχε την καλύτερη κάμερα κ αυτό τους έκανε να επαναπαυτούν .
Γενικά με εκνευρίζει το γεγονός πως ενω ζητάνε τα λεφτά που ζητάνε , αν υπάρξει αλλαγή π.χ στο design κάποια αλλα χαρακτηριστικά τα αφήνουν ως έχει .
Και αυτό συμβαίνει κυρίως με αυτές τις δυο Apple κ Samsung.

nikos7

για οσους λενε για την μπαταρια οτι ειναι μικροτερη απο το σ7 μην γελιεστε, εχει καινουριο επεξεργαστη το σ8 με ακομα καλυτερη διαχειρηση μπαταριας οποτε μην ξαφνιαστειτε αν σε battery test βγει καλυτερο το σ8.. για την μεταβαση τωρα γενικα απο σ7 σε σ8 : το σ8 εχει μακραν καλυτερο επεξεργαστη, καλυτερη σελφιε καμερα, περισσοτερες ιντσες οθονη με ιδιο αριθμο ppi, αισθητηρα ιριδας (οχι σοβαρο κριτηριο) και θυρα type c , ενω το σ7 εχει περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο λογο rom στο 124αρι μονο, περισσοτερα mah μπαταριες αν και δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι καλυτερη η διαρκεια ζωης της. και ειναι ισα στο κοματι της ραμ και της βασικης καμερας. οσο για το μεγεθος τους η μονη σοβαρη διαφορα του σ8+ με σ7 edge ειναι 1 ποντος μακρυτερο και του σ8 με σ7 0,5 ποντους μακρυτερο. και οσο αφορα το βαρος 15γρ βαρυτερο μονο το σ8+ απο το σ7 edge. Τωρα αν θα αλλαζα το κινητο μου με ενα απο αυτα , εννοειται πως ναι αλλα ανταλλαγη οχι αντικατασταση 🙂 καθως τα λεφτα ειναι υπερβολικα πολλα για μενα προσωπικα για 900 ευρω κινητο. αν τα ειχα παντως θα εριχνα και μια ματια στο xiaomi mi mix / mix evo σε τετοιες… Συνέχεια »

paratiritis

OXI ΠΟΤΕ!! Σε οποιαδήποτε τιμή και να μου το έδιναν. Το κινητό είναι μη πρακτικό… ας παμε κατ’ευθειαν σε αναδιπλούμενες οθόνες…

Chris07

Πολύ ακριβό
Λέω καλυτερα να πάρω το Nokia 3310

Paul

Όχι.Για κανένα android

panagiotis

Λοιπον! Απο πού να αρχήσω…Πρόην κάτοχος galaxy s6 και τώρα κάτοχος s7 edge.
Καλές οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις αλλα ποιός θα μας πει γιατι στα galaxy όταν γράφεις βίντεο ακούγεται ένας ηλεκτροστατικός ήχος? ( υπάρχουν άπειρα posts για το θέμα αυτο ).Φοβερά τηλέφωνα δεν λέω, αλλά πολύ φασαρία και μετά διάφορα προβλήματα που δεν μας τα λένε.
Επίσης σχετικά με την κάμερα τα εξής έχω να πώ.Το ότι το s7 έχει μικρότερο f number δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί στο auto mode οταν θες πχ να βγάλεις κοντινό ενα προσωπο επηρεάζει αρκετά και το βάθος πεδίου με αποτέλεσμα μερος της φωτογραφίας να είναι out of focus τελικά.
Θέλω να πω γενικά να είμαστε πιο προσεκτικοί με το τί αγοράζουμε…Να μην πούμε για τα πολλά
bugs που υπάρχουν με την αναβάθμιση στο νέο android 7 στο s7 edge.

Nick Papakyriazis

χαχαχα με τίποτα

Liris11

Πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του huawei p9 δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξω για κανένα νέο κινητό όχι μόνο το σ8!!!

Διονύσης

Έχω s6 edge +, το μέγεθος του δεν μου είναι πρόβλημα στην παλάμη μου και δεν έχω χέρια μπασκετμπολιστα, πότε δεν είχα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσω με το ένα χέρι, αυτοί που λένε ότι δεν βολεύει η edge οθόνη πιστεύω ότι δεν έχουν ασχοληθεί πάνω από 5 λεπτά με τέτοιου είδους συσκευή. Στο δια ταύτα, για μένα, θα την κάνω τη μετάβαση στο s8+

Solon

Θα περιμένω reviews και αν έχει καλύτερες επιδόσεις σε κάμερα και μπαταρία θα πουλήσω το S7 Edge μου για το s8. Γουστάρω τρελά που έχει μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερες διαστάσεις από το S7!!!

Kostas

Με τόσα λεφτά επαιρνα laptop ή Gaming υπολογιστή.
Επίσης γιατί σας χαλάει που κάποιος έχει iphone 7?…δεν μπορώ να το καταλάβω…

Γιώργος Κ.

To S8 έχει την ίδια κάμερα του S7. Δηλαδή 12 MP, f/1.7, 26mm, 1/2.5″ sensor size, 1.4 µm pixel size. Ο λογικός άνθρωπος άνθρωπος καταλαβαίνει οτι το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι να βάλει κάποιο φίλτρο διαφορετικό ή ρυθμίσεις. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε ριζικά.

ZAFMAN

Από τους ερωτηθέντες, όσους έχουν Sony δεν τους ρώτησαν καν, γιάτι ξέρουν ότι την τσαμτσουνκ την γράφουν στα @@ τους.. αφου περιμένουν το καλύτερο κινητό του 2017 xperia XZ premium.

(περιμενω τους haters να με φάνε ζωντανο..χιχιχι)

leonidas

Εχω το Α3 προπαρηγγηλα ηδη το S8, ειχα το S7, ,μετα IPhone 7, μετα σε Z2 ZUK, κρινω οτι το S8 ειναι υπερογκο αλλα μαυτα που εβαλαν απο καλουδια μεσα σε αναγκαζουν να το παρεις. Απλα!!!!!!!!!

JohnWave

Aν έχει μειώσει το sharpening στην κάμερα και αν δεν θα βγαίνει η παναγία στον αντίχειρά μου να φτάσει το notification panel, θα το πάρω του χρόνου όταν πέσει στα μισά η τιμή του. Διαφορετικά θα πάω για G6.

ΝΙΚΟΣ

@Chris_BMW από ότι διάβασα , οι αλλαγές στην κάμερα έχουν να κάνουν με νέους αλγόριθμους.
Το κατά πόσο θα βελτιώσουν το αποτέλεσμα θα φανεί.

DimitrisZ

Αυτήν την περίοδο ψάχνω για κινητό, και περίμενα την Samsung να ανακοινώσει το S8 για να καταλήξω κάπου. Βρίσκομαι λοιπόν ανάμεσα στο 7 Plus και στο S8 (το απλό). Κυρίως χρησιμοποιώ το κινητό για κάμερα, mail και social media. Γνωρίζω τις διαφορές αναμεσα στα λειτουργικά των 2 συσκευών αλλα θέλω κυρίως μια καλή καμερα και να είναι γρήγορο, που πιστεύω πως και τα 2 μπορούν να μου τα προσφέρουν. Τι θα μου προτείνατε;
(Κάτοχος S6)

nikos7

@DimitrisZ μεινε στο σ6 γιατι τα αλλα 2 κριτηρια που εθεσες τα κανουν και κινητα των 200 ευρω..οσο για την καμερα αν δεν ειναι το επαγγελμα σου φωτογραφος και απλα θες καλη για τα social τοτε το σ6 σε υπερκαλυπτει. αποψη μου..

ZAFMAN

@DimitrisZ
Αν θές πραγματικά κάμερα με καινοτομία και πραγματικά να δείχνει το μέλλον στις κάμερες των κινητών τότε περίμενε το XZpremium.
Αλλιώς συμφωνό με τον nikos7 μείνε στο S6.

Danny

Xiaomi Redmi Note 3 !!Ούτε για αστείο δεν θα το άλλαζα με κάτι άλλο που σε καμία των περιπτώσεων δεν αξίζει τόσα χρήματα παραπάνω!!

paris xxx

Με τιποτα !!! οχι αλλες παντοφλες παρακαλω !!!!

DimitrisZ

@nikos7 @ZAFMAN
Δυστύχως δεν μπορώ να μείνω με το S6 λόγω σοβαρής πτώσης (σπασμένος φακός κάμερας- σπασμένη οθόνη)
Επίσης εχώ σκεφτεί και το XZ Premium αλλά η αγορά θα γίνει απο το εξωτερικό οπου το XZP δεν είναι διαθέσιμο ακόμη τουλάχιστον.

GS

Άνεταααα

Γεωργιος

Κατι ασχετο αναφερεται οτι το s8 εχει 64 ενσωματωμενη μνημη ram εως ποσο μπορει να επεκταθει?

kostas

Έχω το LG G3, προς το LG G6 κατευθύνομαι πιο πολύ!!!!!!!!!!

Μπάμπης.

ΟΧΙ!!!!!! Προτιμώ το δικό μου ευχαριστώ. (microsoft lumia 950xl dual sim)

Napoleon

με τιποτα 900 κατοσταρικα και android. στα 400 ισως τετοιον καιρο.

John

DimitrisZ
To S8 είναι μονόδρομος καθώς το iphone 7 plus έχει χειρότερη οθόνη και κάμερα από το S6.

John

Άποψη ότι τo ΧΖ premium έχει χειρότερη κάμερα από το S7 edge (87 έναντι 88 σύμφωνα με το dxomark). Άρα χειρότερη απο το S8 λογικά. Άσε που το να πας από Samsung σε
Sony είναι και “από δήμαρχος κλητήρας” εδώ που τα λέμε.

John

Υπόψη ήθελα να γράψω , καταραμένη αυτόματη διόρθωση. lol.

Kostas-DOHA

ΟΧΙ……Ericsson T10s

Γιάννος

Όχι. Το κινητό ναι μεν είναι εντυπωσιακό, αλλά θα είναι εντελώς άβολο στην χρήση. Όπως επίσης και η μπαταρία που έχει είναι για κλάματα.
Περισσότερο για εντυπωσιακή γκατζεντιά μου κάνει, παρά για εύχρηστο smartphone.

NtinosMD

Με τιποτα … s7 edge με ολα τα καλουδια που μπορει να σου προσφερει το s8 σ εναν χαλαρο χρηστη. Η hdr οθονη μου ειναι αδιαφορη καθως δεν εχω λογαριασμο στο amazon prime και σε netflix κ ουτε προκειται. Facial Recognition και Iris Scanner περιττο – εδω το fingerprint scanner γινεται κουραστικο ( εκτος αυτου δεν αποθηκευω και τιποτα το σημαντικο στο κινητο – ουτε καν τραπεζικα δεδομενα ποσο μαλλον γυμνες με τη γκομενα μου ). Ιδια καμερα που θα με ενδιεφερε ουσιαστικα πιο πολυ κ μαλλον με την αυτονομια ιδια και με την ηδη παλια μου μπαταρια των 100mah πιο πανω του s7 edge. 6.0.1 ανδροειδες κ δε μ λειπει τιποτα ( η Νουγκατ απαραδεκτη με τη μπαταρια της ). Τωρα για το theme , θα βγει σιγουρα ενα πακετο απο το theme – store- οποτε κλαιν.Το bixby αδιαφορο … οπως και ολα τα AI assistants τυπου google , siri …. ποσο μαλλον οταν δεν αναγνωριζουν ελληνικα ( αλλη ορεξη δεν εχω να μιλαω και στα αγγλικα με τη συσκευη μου και να κανω αλλο τοσο μεχρι να με καταλαβει ).

djfapples

Ωραίο κινητό αλλά σαν το xz premium δεν έχει

AntonisK

Δεν νομίζω. Είναι κάτοχος του s7 edge και Τώρα με την καινούργια έκδοση του Android Nugat το κινητό πετάει! Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι τουλάχιστον αναβάθμιση! Εκτος αυτου λίγο πολύ σε χρόνους η μπαταρία του s8+ σε απλά πράγματα όπως το να δω βίντεο, να ακούσω mp3 και να δω κάποια βίντεο κρατάει περίπου Όσο το s7 edge. Πολυ ωραια είναι και η οθόνη του άλλα και τα 900€ Δεν τα λες και λίγα!!

bezilys

Ούτε για αστείο!

Nick

Προσωπικά το Z3 μου δύσκολα θα το άλλαζα με οποιοδήποτε άλλο κινητό αυτή τη στιγμή και ας το έχω δύο χρόνια, είναι αφάνταστα γρήγορο χωρίς ίχνος lag ενώ θέλει φιλοτιμη προσπάθεια να ζεσταθει πίσω έστω και λίγο με τα τελευταία firmware. Ωστόσο μου αρέσει πάρα πολύ το XZ Premium για αγορά μελλοντική.

Ip6gs6ip7gs7

Εχω το s7 και πριν ειχα το s6 η διαφορα ειναι στην αυτονομια στην καμερα στο ντιζαιν και τπτ αλλο δεν θα παρω το s8 γιατι δεν εχει τπτ το σπουδιαο περιμενω για το 9 μεχρι τοτε υπομονη

Vasilist

Ούτε εγώ θα το έπαιρνα μιας και έχω δουλέψει το s7 edge για 2 μήνες και ήταν άβολο το edge στην οθόνη.
Άσε που από το G5 θα έκανα downgrade μιας και θα έχανα αφαιρούμενη μπαταρία και ir blaster, θα έπαιρνα καλύτερη οθόνη αλλά δυστυχώς είναι edge…θα έπαιρνα λίγο καλύτερο soc αλλά πολύ μικρή η διαφορά από τον 820 και δεν βλέπω σύντομα τα apps να χρησιμοποιούν και τους 8 πυρήνες.
Το επόμενο τηλέφωνο που θα πάρω θα είναι ναυαρχίδα με αφαιρούμενη μπαταρία και ir blaster πάλι αλλιώς θα κρατήσω το G5 μέχρι να τα φτύσει.

Γιώργος Κ.

To s8 δεν αξίζει τα χρήματα του παιδιά ότι και να λέμε. Ένα s7 edge είναι με ελαφρώς μεγαλύτερα περιθώρια. Η samsung απλά προσπαθεί να εντυπωσιάσει για να καλύψει το ανατιναγμένο κενό του Note 7, αλλά κάποιος που είναι γνώστης και μετρημένος γνωρίζει κατά βάθος ότι είναι πεταμένα λεφτά. Ακόμη και η μπαταρία του s8 κρατά λιγότερο απο τον προκάτοχο του. Η πραγματική επανάσταση θα έρθει με το καινούριο Iphone τον Σεπτέμβρη. Όλοι αυτοί απλά δοκιμάζουν την αρχική τεχνολογία και η apple σε λίγο καιρό θα την τελειοποιήσει. Πάντα έτσι γίνεται. Εννιακόσια ευρώ για μερικά χιλιοστά της οθόνης…εντάξει. Άς είμαστε και λίγο σοβαροί. Να άλλαζε κάμερα, μπαταρία, μνήμη, σχεδιασμό κομάτια να γίνει. Στην αρχή λέγανε για 1000 fps λόγω Sony κάμερας με τα 960 fps, πάει και αυτό. Παραμύθια. Αφού Sony βάζει και η samsung πώς θα γινόταν αυτό; Η αλήθεια είναι οτι οι όλοι πέσανε απο τα σύννεφα με τόσο παραμύθι και η προσγείωση ήταν ανώμαλη. Του χρόνου τώρα επειδή αν βγεί το Note 7 Refurbished το Note 8 δεν το βλέπω γρήγορα στην κυκλοφορία. Ίσως στο Note 8 να βάλει διπλή κάμερα για να σας γλυκάνει. Άν θα επέλεγα τώρα σίγουρα θα ήταν το xz premium.

Pilex

Είμαι εκτός της κατηγορίας αυτής σαν κάτοχος Lumia 650xl. Θα ήθελα να πάρω το Lumia 950xl το οποίο βρίσκεται σε αρκετά χαμηλή τιμή. Μου αρέσουν φυσικά αρκετές ναυαρχίδες, αλλά το κόστος είναι τεράστιο τουλάχιστον τώρα. Από τις φετινές μου αρέσει περισσότερο το XZ Premium. Αν και τα κινητά έχουν προοδεύσει πολύ σε θέμα κάμερας, προτιμώ να τα διαθέσω για να πάρω καλή φωτογραφική μηχανή. Καλορίζικο πάντως σε όποιους το τολμήσουν και το αγοράσουν.

Pantelis

Iphone 6s plus και δε θα το άλλαζα!! Εαν αλλαζα κινητό θα το έκανα μόνο για το iphone edition η 8 όπως θα λέγεται!
Μόνο για ios θα έδινα τόσα χρήματα αν και πολλα!!

Δημήτρης Hotel

Είμαι κάτοχος ενός Huawei Mate S και σίγουρα δεν θα το άλλαζα με το S8. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την εμπειρία χρήσης αλλά και απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ενδεικτικά 7.2χιλ πάχος, 5.5 ίντσες οθόνη με αναλογία 73.9% οθόνη/σώμα κινητού, κάμερα 13mp κ.α.
Ειλικρινά δεν με πείθει ότι μπορεί να κάνει κάτι τοοσο καλύτερα για να δώσω 900€!!!Που είναι απίστευτο ότι φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε ότι αξίζει να δώσουμε 900€ για κινητό και δη στην Ελλάδα της κρίσης!

vkrd

Δε μπορώ να δαπανήσω δύο μηνιάτικα για ένα ευαίσθητο κινητό. Πολύ καλό, δε λέω, όμως πρέπει να τραφώ και να πληρώσω και ότι μπορώ σε ρεύμα κλπ.

George Manikas

οχι θα εμενα με xiaomi και Huawei 🤑
..Θα το αλλαζα με τα χιλλια.. και s7 να μου εδιναν..

vaggos

Christos T@ εσυ μας είχες ζαλίσει με τα υpdate τις samsung τωρα θα παρεις το S8? Τεσπα την καλύτερη δουλειά θα κανεις απλά περίμενε να παει στα 600 ευρώ τουλάχιστον γυρω στον Ιούλιο πιστεύω

Δημήτρης

Αν μου το έκαναν δώρο… ναι!
Έχω το S6, το λατρεύω και σιχαίνομαι τις curved οθόνες…

jackblack

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η επομενη γενια ενος μοντελου κινητου δεν εχει τρομερες διαφορες με την προηγουμενη σε οτι εχει να κανει με τα specs..εγω ειμαι κατοχος Note 5 και οταν ειδα τα specs του Note 7, πριν αρχισει να ανατιναζεται, δεν ειδα τρομερες διαφορες που να με κανουν να θελω να το αντικαταστησω..οκ ειχε το iris scanner και τη νεα γενια pen, αλλα δεν ηταν κατι που να σε παρακινει να αντικαταστησεις το προηγουμενο μοντελο σου με το επομενο..νομιζω οτι η πιο σωστη αλλαγη κινητου, αν χρειαζεται βεβαια, ειναι μετα απο 2 η 3 χρονια..τοτε ναι..θα υπαρχουν σημαντικες διαφορες..

σπυρος

όχι την κινηταρα μου θα την αλλαζα μονο χαλουσε.

ChristosT

Πανευτυχής με Iphone 6s Plus και δεν θα το άλλαζα ποτέ για το s7…ε… s8. Περιμένω το Iphone Edition. Δεν είναι καιρός να πετάς τα ευρώ για το απολύτως τίποτε.

Babis

Όσο υπάρχουν τα xiaomi ας τους άλλους να αγοράζουν τα samsung σε διπλάσιες τιμές

ChristosT

Έχει πολύ πλάκα το ότι μπαίνει το ίδιο άτομο με διαφορετικά ονόματα και γράφει για το XZ premium της Sony, γελάνε και οι πέτρες…ειδικά όταν ούτε ο ίδιος δεν πρόκειται να το αγοράσει.

Δεν υπάρχει σύγκριση με το S8…το S8 είναι χαλαρά καλύτερο από ότι κυκλοφορεί και απο ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 (εξαιρείται το Note 8).

Chris966

Κάτοχος iphone 6 4,7 ίντσών και είμαι αρκετά-έως πολύ-ευχαριστημένος. Δεν θα πήγαινα όχι σε Galaxy S8, αλλά σε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τηλέφωνο-εκτός iphone-ούτε νεκρός!!!
Το λειτουργικό του iphone κατά την ταπεινή μου άποψη είναι έτη φωτός καλύτερο και απλούστερο από το Android.
Θα πρέπει όμως και η APPLE να κάνει πραγματικά μεγάλη υπέρβαση στη σχεδίαση αλλά και στην ποιότητα κατασκευής και υλικών στο νέο iphone τουλάχιστον στο επετειακό.

ZAFMAN

@ ChristosT
Χρήστο μου με κάθε φιλικότητα προς την άποψη σου,όμως σταματα να λες βλακείες γιατί οι πέτρες γελάνε μαζί σου για την παντόφλα.
για πές δλδ να μάθουν και ο υπόλοιπος κόσμος που είναι καλύτερο το s8 απο το XZp ?
στο λογισμικό?
στην κάμερα?
στην ποιότητα & στις Αναβαθμίσεις?
στην μπαταρία?
στην Οθόνη?
Πού ακριβώς?
Δες κανένα βιντεάκι με τα χαρακτηριστικά του κινητού (που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα για να γίνουν & οι επίσημες μετρήσεις) και μετά αναθεώρησε.
Δεν λέω ότι το s8 δεν είναι πολυ καλό κινητό αλλά το XZp ειναι καλύτερο πως να το κάνουμε.
Μην είσαι προκατελημένος και τσαμτσουνακιας φανατικός, είτε σε αρέσει είτε όχι.

επίσης νομίζεις οτί γράφει μόνο ένας και όλοι υποστηρίζουν τις απόψεις σου??? NOT!!!

thelos257

Ναι με τα χιλια μολις το εκανα προπαραγγελεια το απλο το S8 ομως γιατι το αλλο ειναι πολυ μεγαλο. Αλλα θα περιμενω να ρθη για να το δω και απο κοντα. Εχω iphone 7 plus – s7 edge – cat s60

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.