Samsung Galaxy Note 9: Με μπαταρία χωρητικότητας 3.850mAh;

Samsung Galaxy Note 9 μπαταρία, Samsung Galaxy Note 9: Με μπαταρία χωρητικότητας 3.850mAh;

Με μπαταρία χωρητικότητας 3.850mAh και in-screeen αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος θα έρχεται το Samsung Galaxy Note 9, σύμφωνα με τον χρήστη Ice Universe. Ο Ice Universe ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter: “Θα πρέπει να αναμένουμε Galaxy Note9 με αισθητήρα αποτυπώματος στην οθόνη και 3850mAh”.

Για τον αισθητήρα έχουμε ήδη διαβάσει ότι η Samsung έχει καταλήξει σε 3 με 4 ενδεχόμενα σημεία στην οθόνη, αλλά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Όσο για την μπαταρία, αν ισχύει θα έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής η σειρά. Το Galaxy Note 8 έρχεται με μπαταρία στα 3.300mAh και ακόμη και το Galaxy Note 7, του οποίου η κυκλοφορία διακόπηκε ερχόταν με μπαταρία στα 3.500mAh. Βέβαια το tweet δεν είναι ξεκάθαρο, αν δηλαδή ο Ice Universe έχει κάποιες πληροφορίες, ή έτσι θεωρεί.

Σε γενικότερο πλαίσιο δεν ξέρουμε πολλά για το Galaxy Note 9, αλλά πρόσφατα ακούστηκε ότι η συσκευή μπορεί να έρχεται με τη Bixby 2.0, μια αναβαθμισμένη έκδοση του φωνητικού βοηθού της εταιρείας. H βασική έκδοση της συσκευής πιθανότατα θα είναι στα 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο ενώ λογικά θα περιλαμβάνονται και τα AR Emoji, τα οποία τόσο προωθεί η εταιρεία στα Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimceram

Same all, same all, samsung! Small battery capacity in the year 2018!? Chinese phones have larger batteries….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.