Honor Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Αυτό είναι το νέο Honor Play με οθόνη αφής 6.3 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1080×2340 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 970, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως και 256GB, μπαταρία με 3750 mAh με γρήγορη φόρτιση και dual camera 16MP+2MP.

Το Honor Play έρχεται με selfie camera 16 Megapixel, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, active noise calcelation και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 8.1 με EMUI 8.2. Κυκλοφορεί Ελλάδα με τιμή 369 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Honor Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Honor Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Honor Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Honor Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Honor Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Honor Play ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Νταξει, για τα λεφτά του καλό φαίνεται… Αλλά πλέον θα ψάχνουμε να βρούμε 4,7 με 5.2 ιντσες και δεν θα βρίσκουμε τπτ… Σε λίγο καιρό όλα πάνω από 6′ ιντσες…

JohnWave

Noμίζω πως το pocophone είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Honor play, πήγαινε play αλλού. :p

Dim

Notch: Μία “κολλητική” καινοτομία του iPhone X
πλεον σχεδόν σε ολες τις ναυαρχίδες που βαίνουν και δεν αναφέρομαι μόνο στην Honor αλλά κ σε άλλες κατασκευάστριες εταιρίες… Μετα λέμε ποιος αντιγράφει ποιος

Άγγελος

Και σε ρωτώ τώρα Κώστα, Honor Play ή Mate 20 Light ? Ποιες οι ουσιαστικές διαφορές ?!

Veritas

Ποιες οι διάφορες honor και mate; Γνωρίζω μόνο ότι είναι Huawei και τα δυο.

@Veritas

Καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για την ερώτησή σου. Τα Mate smartphone είναι της Huawei ενώ τα Honor είναι της εταιρείας Honor, θυγατρικής της Huawei.

gkat

Το Honor εχει τον Kirin 970 ενω το mate τον kirin 710. Ειναι καλυτερο το play και στην μπαταρια, ενω το mate θεωρητικα εχει καλυτερες καμερες. Το mate δε, ειναι πιο ακριβο. Εγω παντως απο τα δυο θα επαιρνα το play, ακομα και απο το pocophone.

vaskor

Πολύ καλό φαίνεται. Ωραίο ντιζάην και αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά του πρέπει να έχει καλές επιδόσης, τουλάχιστον για έναν μέσο και πάνω χρηστη. Κάμερες ίδιες έχει και οτ mate 10 lite που έχω.
Πάντως δε βλέπουμε την ώρα να βγει η πρώτη συσκευή με το νέο επεξεργαστή 980! Είμαι ζεστός να τον αποκτήσω. Βέβαια υπάρχουν 2 παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόφασή μου.
Πρώτον τιμή και δεύτερον διάθεση συνδεσιμότητας 5G.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.