HTC: Ανακοίνωσε ακόμα ένα μήνα απογοητευτικών πωλήσεων

HTC, HTC: Ανακοίνωσε ακόμα ένα μήνα απογοητευτικών πωλήσεων

Η HTC ανακοίνωσε τις πωλήσεις της για τον μήνα Απρίλιο και η εικόνα συνεχίζει να προβληματίζει. Η αγορά των VR Headset συνεχίζει να αναπτύσσεται αλλά οι καλές πωλήσεις του Vive VR και των σχετικών VR εφαρμογών, δεν στάθηκαν αρκετές για να αντισταθμίσουν τις κακές πωλήσεις του τμήματος κινητών τηλεφώνων.

Όπως αποκαλύφθηκε στην τελευταία οικονομική της έκθεση, η HTC ανέφερε έσοδα μόνο $9,91 εκατομμυρίων τον Απρίλιο του 2020. Ο αριθμός είναι μειωμένος κατά 31,25% από τα  $14,41 εκατομμύρια που αναφέρθηκαν τον Μάρτιο και ακόμη μειωμένος κατά 49,8% σε σύγκριση με το αποτέλεσμα ένα χρόνο νωρίτερα.

Δυστυχώς, όλα αυτά αντιπροσωπεύουν επίσης ένα ιστορικό χαμηλό για την Ταϊβανέζικη εταιρεία, η οποία ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο πριν από μια δεκαετία.

HTC, HTC: Ανακοίνωσε ακόμα ένα μήνα απογοητευτικών πωλήσεων

Η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει να προωθεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον χώρο του VR. Πρόσφατα, ανακοίνωσε μια δωρεάν εναλλακτική λύση για την εφαρμογή κλήσεων συνδιάσκεψης Zoom, για τους χρήστες VR, ένα τμήμα που γνώρισε εκθετική ανάπτυξη από τότε που οι χώρες μπήκαν σε lockdown.

Η επίπεδη απόδοση ήρθε ακόμη και αφού η εταιρεία εμπλούτισε σημαντικά τα προϊόντα Vive πρόσφατα και βοήθησε επίσης στην κατασκευή ενός θεματικού πάρκου που βασίζεται στο VR, που ονομάστηκε Xtra Life, στη Σαουδική Αραβία τον Μάρτιο, σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας.

Όσον αφορά το τμήμα smartphone, πρόσφατες διαρροές αποκάλυψαν ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα νέο προϊόν μεσαίας κατηγορίας που ονομάζεται HTC Desire 20 Pro. Αυτό θα προηγηθεί μιας νέας ναυαρχίδας 5G στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, το οποίο θα είναι το πρώτο premium smartphone της HTC εδώ και δύο χρόνια. Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η εταιρεία δεν θα δει ανάπτυξη έως ότου το η HTC Desire 20 Pro κυκλοφορήσει στην αγορά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Εσείς που γράφεται αυτά τα πράγματα πιστεύετε ότι μπορούσε η κατάσταση να είναι διαφορετική;
Η HTC έχει σταματήσει να βγάζει smartphones εδώ και 2 χρόνια! Είναι δυνατόν να πουλάει μια εταιρία όταν δεν παράγει;;
Τι να πω.. Ότι να ναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.