Τα Samsung Galaxy Buds Live και Galaxy Watch 3 έρχονται τον Ιούλιο

, Τα Samsung Galaxy Buds Live και Galaxy Watch 3 έρχονται τον Ιούλιο

Η Samsung φαίνεται να έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G και Galaxy Note 20 είναι μόλις κάποιες από τις συσκευές που αναμένουμε. Ωστόσο, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις ακόμα.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας SamMobile ο Κορεάτικος κολοσσός έχει έτοιμες δύο νέες συσκευές της σειράς Galaxy, οι οποίες μάλιστα αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο κι όλας μήνα. Αρχικά, θα δούμε την τρίτη γενιά του δημοφιλούς smartwatch της εταιρείας, Galaxy Watch 3. Οι πληροφορίες μέχρι τώρα κάνουν λόγο για περιστρεφόμενο καντράν, κάτι που είχε αντικατασταθεί από touch στα Watch Active και Watch Active 2.

Ένα ακόμα στοιχείο που αναμένουμε είναι η έκδοση από τιτάνιο, η οποία θα είναι και η πιο ακριβή έκδοση του ρολογιού και ίσως το ακριβότερο smartwatch της αγοράς. Από την άλλη, αναμένουμε τα νέα ακουστικά της εταιρείας, Galaxy Buds Live, τα οποία θα έχουν περίεργο σχεδιασμό, με αρκετούς να τα παρομοιάζουν με φασόλι, αλλά θα προσφέρουν ενεργή μείωση θορύβου, κάτι που δεν έχουμε δει σε κανένα true wireless headphone της εταιρείας.

Η τιμή των Galaxy Buds Live αναμένεται κάτω από 150 Δολάρια, αρκετά φθηνότερα δηλαδή από την αντίστοιχη πρόταση της Apple με ANC. Τέλος, αναμένουμε και τη σειρά Galaxy Tab S7, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί ή οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.