Foxconn: Οι ελλείψεις μειώνονται, η παραγωγή βελτιώνεται

Foxconn, Foxconn: Οι ελλείψεις μειώνονται, η παραγωγή βελτιώνεται

Foxconn, Foxconn: Οι ελλείψεις μειώνονται, η παραγωγή βελτιώνεται

Καλούς οιωνούς για την τεχνολογική αγορά φέρνουν οι εκτιμήσεις της Foxconn για τις ελλείψεις στην γραμμή παραγωγής. Ο βασικός προμηθευτής της Apple θεωρεί ότι η κατάσταση στα εργοστάσιά της δείχνουν σημάδια βελτίωσης.

H Foxconn παρατηρεί ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2022 υπάρχουν ορατά σημεία βελτίωσης στους τομείς που τα τελευταία δύο χρόνια είχαν σημειωθεί σημαντικές ελλείψεις σε στοιχεία απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παραγωγής.

Άλλες εταιρείες, όπως η TSMC, σημειώνουν ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για τις προμήθειες της γραμμής παραγωγής των επεξεργαστών και για το λόγο αυτό θεωρούν ότι θα πρέπει να δημιουργήσουν οι εταιρείες μεγαλύτερο απόθεμα, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά η αγορά τεχνολογίας.

Οι αναλυτές πιστεύουν ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε να σταματήσουν οι ελλείψεις πριν από το δεύτερο μισό του 2022, αλλά το κλίμα που περιγράφει η Foxconn αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας. Τα προβλήματα στην γραμμή παραγωγής έχουν επηρεάσει κατά κύριο λόγο τους μικρότερους κατασκευαστές και λιγότερο τους μεγάλους, όπως είναι η Apple.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.

Gear Apple iPad iPadOS

Apple: Αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους σχεδόν 40 δισ. δολάρια για το iPadOS – Αναγνωρίστηκε ως «gatekeeper»

Οι αντιμονοπωλιακές αρχές της ΕΕ αναγνώρισαν το iPadOS, το λειτουργικό σύστημα της Apple για iPad, ως σημαντικό gatekeeper.