Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Galaxy Watch4, Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Το Samsung Galaxy Watch4 είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και σε πολλές εκδόσεις συμπεριλαμβανομένων των Thom Browne Edition, Bespoke Edition, Maison Kitsune Edition, PXG Golf Edition και Wooyoungmi Edition. Τώρα έρχεται και μια ακόμα, το Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition.

Η Samsung συνεργάστηκε με το νοτιοκορεάτικο brand outdoor ρούχων Black Yak, που έδωσε και το όνομά του στο limited edition wearable. Το smartwatch απευθύνεται σε ορειβάτες και υποστηρίζει τις φιλικές προς το περιβάλλον καμπάνιες του brand.

Galaxy Watch4, Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Το Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition διατίθεται σε μεγέθη 40mm και 44mm και διαθέτει μια ειδική πρόσοψη που αλλάζει χρώμα από κόκκινο σε πράσινο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος (12:00 έως 13:00) όταν καταναλώνονται προϊόντα μιας χρήσης, χρησιμεύοντας ως υπενθύμιση για τον καθαρισμό των σκουπιδιών.

Αυτό σχετίζεται με την εκστρατεία Green Yak της Black Yak, η οποία περιλαμβάνει την εκστρατεία PlustIC (portmanteau of Plus and Plastic) για την ανακύκλωση φιαλών PET και την εκστρατεία Clean Mountain που προωθεί την απόφραξη (μάζεμα σκουπιδιών κατά τη διάρκεια του τζόκινγκ).

Galaxy Watch4, Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Επιπλέον, το Galaxy Watch4 Black Yak Edition διαθέτει λειτουργίες ορειβασίας και πεζοπορίας, ενώ δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της διαδρομής με GPS. Παρέχονται επίσης πληροφορίες για το υψόμετρο.

Η έκδοση 40 χιλιοστών του Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition κοστίζει 210 ευρώ και το μοντέλο 44 χιλιοστών στα 230 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα από τις 15 Ιουνίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Samsung, με το πακέτο λιανικής να περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό λουράκι Black Yak, Black Yak τσάντα ποτηριού και ένα κουπόνι έκπτωσης 40% σε προϊόντα Black Yak.

Galaxy Watch4, Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Η Samsung είπε ότι το Galaxy Watch4 Black Yak Edition είναι ένα προϊόν για έξυπνες υπαίθριες δραστηριότητες και βιώσιμες φιλικές προς το περιβάλλον αξίες και σχεδιάζει να συνεργαστεί με την Black Yak στο μέλλον σε διάφορα project.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.