Ειδικές προσφορές λογισμικού για υπολογιστές Apple μέχρι τέλος Ιουνίου

Το ProgramA, η πιο σημαντική δύναμη στην διανομή συσκευασμένου retail λογισμικού στην Ελλάδα, ανακοινώνει μια σειρά από νέα προϊόντα και προσφορές για Mac.

Στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Multirama και Fnac για παράδειγμα, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το πιο δημοφιλές προϊόν για εγγραφές DVD και διαχείριση media, το νέο Roxio Toast 8. Η ίδια εταιρεία παρουσίασε και μια λύση ώστε το Apple TV να μην είναι κλειστή πλατφόρμα. Με το Roxio Crunch μπορούν να αναπαραχθούν αρχεία DV, AVI, MOV, MPEG-4, MPEG-2 ή DivX.

Ίσως η πιο σημαντική καινοτομία όμως για τους χρήστες Mac είναι η λύση της Parallels με την οποία μπορούν να τρέξουν εφαρμογές Windows από το Mac χωρίς επανεκκίνηση. Απλά πατώντας το εικονίδιο της επιθυμητής εφαρμογής λειτουργεί σε δικό της παράθυρο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Apple iOS

iOS 18: Έρχονται «επισκευές» σε Notes, Mail, φωτογραφίες και εφαρμογές γυμναστικής

Tο iOS 18 θα «επισκευάσει» πολλές από τις ενσωματωμένες εφαρμογές της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Notes, Mail, Photos και Fitness.