AirPods: Μετά από καιρό η Apple κατάφερε να τα κάνει διαθέσιμα

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της ασύρματα ακουστικά ονόματι AirPods, μαζί με τα iPhone 7 τον Σεπτέμβριο. Η αρχική κυκλοφορία είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων η Apple καθυστέρησε.

Τελικά κατάφερε να βγει στην αγορά μέσα στην περίοδο των γιορτών, όπου παραδοσιακά οι πωλήσεις στο κομμάτι της τεχνολογίας είναι ανεβασμένες.

Τα Apple AirPods είναι διαθέσιμα από την επίσημη σελίδα της Apple με τιμή στα 159 δολάρια. Όσοι κάνουν την παραγγελία τώρα, θα την παραλάβουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Αν και υπήρξαν διάφορες πληροφορίες για το τι μπορεί να έφταιξε για την καθυστέρηση και τελικά η κυκλοφορία αντί για Οκτώβριο έγινε Δεκέμβριο, η Apple δεν αποκάλυψε τι προβλήματα αντιμετώπισε. Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι τα AirPods από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν να διατίθενται στα καταστήματά της, επιλεγμένους παρόχους και εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Τονίζει, ότι αρχικά τα AirPods θα αποσταλούν σε περιορισμένες ποσότητες.

Apple AirPods available, AirPods: Μετά από καιρό η Apple κατάφερε να τα κάνει διαθέσιμα

Apple AirPods available, AirPods: Μετά από καιρό η Apple κατάφερε να τα κάνει διαθέσιμα

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Γιατι Apple δεν μας λες ποιο ηταν πρόβλημα ??? Βασικά σιγά μην έλεγε γιατί πιστεύω οτι ο λόγος ήταν γελοίος

ΑΝΔΡΕΑΣ

Χμμ. Ίσως να έχει δίκιο τελικά ο Κύριος Κούκ. Η φτήνια τρώει τον παρά! Αγοράστε πιστοί μου!!
Apple rules, haters gona hate!!!

bezilys

Αντέ επιτέλους

μαρια

Εγω πιστευω πως απλα στη αρχη ειπε οτι ειπε για να κινησει το ενδιαφερον για αυτους τους μηνες και ο σκοπος της ηταν να τα πουλησει δεκεμβρη στις γιορτες, που σιγουρα ο κοσμος ενδιαφερεται για αγορες δωρων, ειδικα στις Η.Π.Α.

giannis

@ Knightrider περιμένει ο Cook να μας πει η Samsung ποιο ήταν το πρόβλημα με το Note για να μην πουν την ίδια δικαιολογία.

Gvirginia

@μαρια
Αν ήταν αυτό τότε θα τα κυκλοφορούσε την περίοδο Black Friday – Cyber Monday…
Άσε που θα μπορούσε τότε εξ’αρχής να πει ότι θα κυκλοφορήσουν Δεκέμβρη και όχι Οκτώβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.