Apple Watch Series 3: Ήρθε η ώρα για στρογγυλό σχεδιασμό;

Apple Watch series 3, Apple Watch Series 3: Ήρθε η ώρα για στρογγυλό σχεδιασμό;

Προτού ακόμη κάνει η Apple το μεγάλο βήμα και μπει στην αγορά των smartwatches, τότε που αναφερόμασταν σε αυτό ως iWatch, ακούγαμε για στρογγυλό design. Προς απογοήτευση πολλών όμως, η Apple δεν έφερε αυτό που περίμεναν.

Σε περίπου έναν μήνα από τώρα θα ανακοινώσει τα νέα iPhone 8, iPhone 7s, iPhone 7s Plus και πιστεύεται ότι θα φέρει μαζί το Apple Watch Series 3. Σε πρόσφατο δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg είχε κάνει λόγο για LTE έκδοση, που θα «επιμεληθεί» η Intel. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Apple Watch θα μπορούν να χρησιμοποιούν το ρολόι για να πραγματοποιούν κλήσεις ή να λαμβάνουν ειδοποιήσεις χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται στην εμβέλεια του iPhone.

Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή που φημολογείται ότι θα κάνει η Apple στο νέας γενιάς smartwatch. Ο αναλυτής της Apple John Gruber σχολιάζοντας το παραπάνω δημοσίευμα του Bloomberg έκανε λόγο για “ολοκαίνουρια μορφή”. Αυτό μπορεί να σημαίνει το πολυαναμενόμενο στρογγυλό design, όμως ο ίδιος επισημαίνει πως οι πληροφορίες έρχονται από ανεπιβεβαίωτη πηγή.

Οι αναφορές του Gruber είναι στην ίδια γραμμή με τον Ming-Chi Kuo, που έχει πει πως το Apple Watch Series 3 θα φέρει το πρώτο redesign στο smartwatch της Apple. Μένει να δούμε τι θα κάνει η Apple, αλλά όπως και να έχει η στροφή σε στρογγυλό design πιθανότατα θα λειτουργούσε υπέρ της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.