Week in Review: Xiaomi Mi A3, Black Shark 3, Samsung Galaxy Note 10, iPhone για την Κίνα

Samsung Galaxy Note 10, Week in Review: Xiaomi Mi A3, Black Shark 3, Samsung Galaxy Note 10, iPhone για την Κίνα

Μία ακόμη εβδομάδα με λίγο από Huawei, μηνύσεις στη Sasmung, νέες συσκευές, leaks, teasers και πολλά άλλα μικρότερα νέα. Τα σημαντικότερα όμως τα έχουμε μαζεμένα εδώ όπως κάθε Σαββατοκύριακο.

Όπως πάντα, θα αρχίσουμε με τη Huawei διότι είχαμε μερικές περίεργες εξελίξεις. Παρόλο που αρχικά ο Trump ανέφερε ότι θα επιτρέπει τις σχέσεις μεταξύ Huawei και αμερικανικών εταιρειών, λίγο αργότερα μάθαμε ότι Οι αμερικάνικες εταιρείες μπορούν να της πουλάνε μόνο ευρείας κυκλοφορίας προϊόντα.

Στη συνέχεια, ήρθε η σειρά της Huawei να μιλήσει. Πρώτον η εταιρεία περιμένει το “OK” για να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί και πάλι το Android. Έπειτα, ο ιδρυτής της δήλωσε ότι η ελάφρυνση του αποκλεισμού δεν κάνει καμία διαφορά για την εταιρεία. Η εβδομάδα έκλεισε με το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ τονίζει ότι παραμένει στη μαύρη λίστα.

Στα άλλα νέα γύρω από τη Huawei, η εταιρείας βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του MIT Technology Review με τις 50 πιο έξυπνες εταιρείες για το 2019, τα Huawei P30 και P30 Pro Βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα smartphones για το 2019, και γέμισε το διαδίκτυο με leaks για το Huawei Mate 30 Pro το οποίο μάλλον θα έχει στρογγυλό module καμερών, με κυκλική διάταξη, και γυάλινη πλάτη.

Θα συνεχίσουμε με τη Samsung, η οποία αψηφώντας την πτωτική τάση της αγοράς των tablets κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019), που είχε γίνει leak μέσα στην εβδομάδα. Έπειτα, είχαμε νέα για το Samsung Galaxy Note 10 το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα σε Unpacked event στις 7 Αυγούστου και μάλλον η λειτουργία της 3D κάμερας θα ονομάζεται DepthVision Lens.

Επιπλέον, το επόμενο update του Samsung Galaxy A50, του οποίου η κάμερα ανταγωνίζεται παλαιότερα flagships σύμφωνα με το DxOMark, φέρνει νέα επιλογή Night Mode. Κι εδώ τελειώνουν τα καλά. Διότι ο CEO της Samsung παραδέχτηκε ότι το Galaxy Fold κυκλοφόρησε πριν την ώρα του και μία επιτροπή καταναλωτών μήνυσε την εταιρεία γιατί διαφημίζει ως αδιάβροχα τα smartphones ενώ δεν είναι.

Στα άλλα νέα έχουμε τα selfie-focused smartphones Xiaomi Mi CC9 τα οποία μετά από αρκετά leaks και teasers κυκλοφόρησαν. Το Lenovo Z6 του οποίου τα χαρακτηριστικά διέρρευσε ο ίδιο ο αντιπρόεδρος της εταιρείας και θα βγει στην αγορά στις 9 Ιουλίου. Και το Xiaomi Black Shark 3, το οποίο έλαβε πιστοποίηση 3C λίγο μετά το hands-on του Black Shark 2 από το εμάς.

Κλείνουμε την επικείμενη κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης iPhone για την Κίνα που ενδέχεται να έχει in-display fingerprint scanner, και το Xiaomi Mi A3 που εμφανίστηκε στην FCC.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.