Pocophone F1: Η εταιρεία ζητά να της επιστραφούν εξαιτίας προβλήματος στην οθόνη αφής

Pocophone F1, Pocophone F1: Η εταιρεία ζητά να της επιστραφούν εξαιτίας προβλήματος στην οθόνη αφής

Φαίνεται ότι το τελευταίο update των Pocophone F1 δημιούργησε προβλήματα στους κατόχους της συσκευής και τη Xiaomi την ίδια. Τα POCO F1 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018 κι από τότε έχει λάβει αρκετές αναβαθμίσιμης, η τελευταία είναι η MIUI 10.3.5.0 και έγινε διαθέσιμη πριν λίγες ημέρες.

Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης αρκετοί χρήστες ανέφεραν ότι είχαν σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη αφής. Από τη στιγμή που οι χρήστες δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν την αιτία, η Xiaomi ζήτησε να αρχίσουν να της στέλνουν τα τηλέφωνα τους για να κάνει μερικές δοκιμές.

Ο επικεφαλής της Pocophone δημοσίευσε στο Twitter ότι προς το παρόν η εταιρεία ψάχνει τις συσκευές που έχουν επηρεαστεί από το σφάλμα, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει δοκιμές.

Επίσης, είπε ότι δεν μπορούν να δεσμευτούν ότι θα αντικαταστήσουν τις συγκεκριμένες συσκευές, εκτός κι αν πρόκειται για μη αναστρέψιμη κατάσταση. Ωστόσο, θεωρούμε ότι η εταιρεία θα παρέχει κάποια συσκευή σε όσους στείλουν το Pocophone F1 τους για δοκιμές, ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους όσο η Xiaomi πραγματοποιεί τα απαραίτητα tests.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Pocophone ανακοίνωσε ότι θα πρέπει οι χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θα πρέπει να κοινοποιήσουν στην εταιρεία συγκεκριμένες πληροφορίες. Έπειτα, η Xiaomi θα εξετάζει την κάθε περίπτωση. Αν η συσκευή μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος η εταιρεία θα επικοινωνεί με τον κάτοχο για αν την στείλει στα γραφεία της.

Το Pocophone F1 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα smartphones της Xiaomi. Ωστόσο, όπως κάθε συσκευή μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα. Ελπίζουμε ότι η Xiaomi θα βρει έναν τρόπο να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο σφάλμα και να διατηρήσει το POCO F1 στο προσκήνιο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2019?!
Πόσο μπροστά είναι οι Κινέζοι…

Vladimiros

Παλι καλα…οχι σαν την Lg που επρεπε να κανει το ιδιο πραγμα με το G4..

Γεωργιάδης Ιωάννης

Αγορασμένο το Δεκέμβριο του 18 από ελληνική αλυσίδα καταστημάτων με την εγγύηση της infoquest , σήμερα τρέχει την global stable 10.3.5.0 χωρίς κανένα πρόβλημα στην αφή. Μετά από περίπου 7 μήνες έντονης χρήσης το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα….

Bill

Έχω το τηλέφωνο με την τελευταία ενημέρωση MIUI 10.3.5.0 GLOBAL VER αγορασμένο από DRELE και λειτουργεί Άψογα!

Lazaros

Κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσα ίσα, με το τελευταίο update είδα και σημαντική βελτίωση στην μπαταρία, η οποία διαρκεί όπως το πήρα out of the box (στις ενδιάμεσες ενημερώσεις είχα δει μια ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση).

panagiotis v.

και το δικο μου μια χαρα δουλευει…

Νικήτας

Χο χο χο! Μάπα το “καρπούζι”. Ότι πληρώσεις παίρνεις, τελικά! Και καμάρωναν σαν γύφτικα σκεπάρνια οι Pocoφωνακηδες και την λέγανε και σε αλλους κατόχους άλλων εταιρειών τι “διαμάντι” είχαν στην κατοχή τους και κάνανε και πλάκα! Τελικά, παντόφλα το ”διαμάντι”…

Matie

Δεν μπορώ να καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοιο μίσος προς αυτή την εταιρία, πόσα άλλα παρόμοια άρθρα για κάποιο πρόβλημα που έβγαλαν κινητά βλέπε πχ One Touch 7 Phantom Touch, το πρόβλημα που τα Iphone XS δεν φόρτιζαν και ποσα άλλα παρόμοια θέματα σε άλλες συσκευές που κοστίζουν πολύ περισσότερο, προφανώς είναι κάποιο software θέμα και θα λυθεί όπως λύθηκαν και άλλα. Προφανώς ζηλεύεις που άλλοι έχουν καλύτερο κινητό απο σένα με πολύ λιγότερα χρήματα απο ότι έδωσες και σε κάνουν πλάκα για να κατεβάζεις σκεπαρνια και σαχλαμάρες. Άλλο λόγο δεν βλέπω για να βγείς να κράψεις με μια μικρή αφορμή.

Νίκος

ΚΑΝΕΝΑ μίσος. Θα σου εξηγήσω το γιατί. Απο όταν βγήκε και αγοράστηκε το poco δεν έχω δει ούτε ένα thread με παρουσίαση διαφόρων προβλημάτων διαφόρων κινητών να μην συμμετέχουν με περιπαικτική διάθεση κάτοχοι pocofone ενάντια σε αλλους κατόχους άλλων κινητών διαφημίζοντας το “απροβλημάτιστο” “διαμάντι” τους, κοροϊδεύοντας παράλληλα τους κατόχους αυτων των άλλων κινητών για την επιλογή αγοράς τους.

Finn

… επιεικώς αδαής

Con

Κανένα πρόβλημα με το νέο update.
Προς τι η τόση χολή που βγάζουν ορισμένοι;
Είναι μια τρομερή συσκευή για τα λεφτά που δίνεις.
“Εμείς” δεν θέλουμε να ψηφίσει καμία κατσίκα του γείτονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Mix Fold 3: Φήμες για UD κάμερα, ασύρματη φόρτιση 50W

H Χiaomi αναμένεται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι το Mix Fold 3, το οποίο οι φήμες θέλουν να έρχεται με chipset Snapdragon 8 Gen 2.