Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhone

Σύμφωνα με μία μελέτη της εταιρείας Intermedia, το 76% των συσκευών που ενεργοποιήθηκαν από πελάτες της το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου φέτος, ήταν iPhone. Oι πελάτες της Intermedia, που είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με την μελέτη της προτιμούν τα προϊόντα της Apple από αυτά του ανταγωνισμού.

Από το Infographic που έδωσε στην δημοσιότητα προκύπτει ότι η Samsung έρχεται δεύτερη με 12%, η Motorola τρίτη με 6% ενώ η HTC έρχεται τέταρτη με 2%. To υπόλοιπο 1% ανήκει στην BlackΒerry ωστόσο οι συσκευές της Microsoft, σημείωσαν αύξηση ενεργοποιήσεων 93% κατά την διάρκεια της 10μηνης μελέτης.

Σημαντικό επίσης στοιχείο που προκύπτει είναι ότι το iPhone 5s έχει πενταπλάσιες ενεργοποιήσεις σε σχέση με το iPhone 5c.

Intermedia Apple iPhone 5s, Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhoneIntermedia Apple iPhone 5s, Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhoneIntermedia Apple iPhone 5s, Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Λογικο!

George E.

Προσωπικά, για μένα είναι είναι έκπληξη… Θεωρώ ότι BlackBerry έχει να προσφέρει ένα πιο ολοκληρωμένο και ασφαλές σύστημα εταιρικής επικοινωνίας….

manolis

Ο πρόεδρος της Αμερικής χρησιμοποιεί Blackberry όπως και η Μέρκελ πλέον. H Peugeot Citroen ανακοίνωσε χθες πως θα αγοράσει 10,000 συσκευές Blackberry z10 για τους συνεργάτες της, οι λόγοι όπως είπε “BlackBerry 10 is the best mobility platform for us in terms of integration, security, connectivity and price,” said Eric Marchand, Head of Telecom at PSA Peugeot Citroen.” Το λειτουργικό bb10 Και τα κινητά που το ενσωματώνουν όπως το z10, z30, Q5 Q10 είναι τα πιο ασφαλή στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.