Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου για Xbox One και Series X/S


Η Microsoft ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου για τους κατόχους Xbox One και Series X/S που είναι συνδρομητές της υπηρεσίας Gold. Αυτό το μήνα βλέπουμε τέσσερα παιχνίδια, δύο του Xbox One και δύο του 360, όλα playable και τόσο στη νέα όσο και στην προηγούμενη γενιά.

Για τους κατόχους των Xbox Series X/S και One λοιπόν θα διατεθεί το The Raven Remastered από 1 έως και 31 Δεκεμβρίου, ενώ από 16 Δεκεμβρίου έως και 15 Ιανουαρίου θα μπορείτε να αποκτήσετε και το Bleed 2. Επίσης, θα διατεθούν τα backwards compatible παιχνίδια του 360 Saints Row: Gat out of Hell από 1 έως 15 Δεκεμβρίου και Stacking από 16 έως 31 Δεκεμβρίου.

Xbox, Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου για Xbox One και Series X/S

Όλα τα παιχνίδια για το Xbox One (που είναι από το Xbox 360) είναι διαθέσιμα και στα Series X και Series S μέσω backwards compatibility. Για να αποκτήσετε τους τίτλους θα πρέπει να είστε συνδρομητές της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Live Gold ή της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.

Gear Xbox Xbox Series S

Ανακοινώθηκε το Black Xbox Series S με 1 TB SSD

Το Xbox Showcase τελείωσε με μια μεγάλη έκπληξη, που δεν ήταν παιχνίδι αλλά κονσόλα – το Black Xbox Series S με 1 TB SSD.

Games Microsoft Xbox Xbox Series X

Αυξημένες οι τιμές στις κονσόλες Xbox Series X / S στη Σουηδία

Η Σουηδία είναι η τελευταία χώρα που “υποφέρει” από την αύξηση των τιμών των προϊόντων Xbox που ανακοίνωσε η Microsoft πέρυσι.