PlayStation 4: Ποια ήταν τα αγαπημένα σας exclusive παιχνίδια;

PlayStation 4, PlayStation 4: Ποια ήταν τα αγαπημένα σας exclusive παιχνίδια;

Η γενιά των PlayStation 4 και Xbox One τελειώνει και θέλουμε να θυμηθούμε αγαπημένα exclusive παιχνίδια που μας πρόσφερε η Sony στη γενιά. Η γενιά ξεκίνησε αρκετά δυνατά με The Last of Us Remastered, Infamous: Second Son, ενώ στην πορεία της είδαμε παιχνίδια όπως ένα εντελώς φρέσκο God of War, αλλά και το τέλος του Nathan Drake με το Uncharted 4.

Το Detroit: Become Human έφερε ξανά στο προσκήνιο το περίεργο αλλά γοητευτικό genre της Quantic Dream, το The Last Guardian μας έκανε να θαυμάσουμε τον οπτικό τομέα της κονσόλας ενώ το Horizon: Zero Dawn αγαπήθηκε όσο καμία άλλη νέα IP σε αυτή τη γενιά. Βέβαια, είχαμε και μερικές απογοητεύσεις, όπως το Gran Turismo Sport, αλλά θα επικεντρωθούμε μόνο στα θετικά.

Η γενιά μάλιστα τελείωσε με τη Sony να μας φέρνει το καλύτερο “αντίο”, με ένα πολύ δυνατό 2020 για το PlayStation 4 που συμπεριλαμβάνει το Ghost of Tsushima, The Last of Us Part 2 και το προσωπικά αγαπημένου μου exclusive της γενιάς, Final Fantasy VII: Remake. Για εσάς, ποια ήταν τα αγαπημένα σας αποκλειστικά παιχνίδια στην τρέχουσα γενιά και ποια θα θέλατε να δείτε και στο επερχόμενο PlayStation 5;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Πολλά. αποκλειστικά παιχνίδια του PS4 μου αρέσουν όπως το Final Fantasy VII remake όπου ανέφερες και εσυ, το The Last Of Us remastered και The Last Of Us part II και άλλα παιχνίδια από την λίστα. Αλλά περισσότερο μου απ’ολα τα αποκλειστικά παιχνίδια μου αρέσει το Gravity Rush όπου στην Ιαπωνία έχει το όνομα Gravity Daze. Δυστυχώς δεν αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο άρθρο, αλλά ούτε και σε άλλες ιστοσελίδες του εξωτερικού σε παρόμοια άρθρα για τα αποκλειστικά παιχνίδια του PS4. Το Gravity Rush remastered και το Gravity Rush 2 δυστυχώς τα ποιο υποτιμημένα παιχνίδια του PS4. Εύχομαι να δημιουργηθεί το Gravity Rush 3 στο PS5. Αλλά δεν νομίζω το Japan Studio της SONY να ασχοληθεί ξανά λόγω των χαμηλών πωλήσεων. Αν η φήμη είναι αληθινή και δημιουργηθεί ένα remake του Silent Hill σε συνεργασία του Japan Studio της SONY και της Konami. Τότε ο Ιάπωνας σκηνοθέτης Keiichiro Toyama, όπου σκηνοθέτησε το Gravity Rush και Gravity Rush 2 ως επικεφαλής του development studio Team Gravity (νυν τμήμα του Japan Studio της SONY) όπου ήταν και σκηνοθέτης του Siren, του Forbidden Siren 2 και του Siren: Blood Curse ως επικεφαλής του development studio Team Siren (το πρώην τμήμα του Japan Studio που μετανομαστηκε… Συνέχεια »

Αλεξ

Για έμενα το Horizon Zero dawn είχε ότι ακριβός ήθελα story καλό πρωταγωνίστρια πανέμορφη μηχανισμός μάχης γρήγορος και ακριβής και τα καλύτερα γραφικά της γενιάς

Geo

Λατρεύω το Horizon Zero Dawn και είναι μάλλον το αγαπήμενο μου παιχνίδι στο PS4 αλλά όσο καλός ήταν ο μηχανισμός μάχης με το τόξο τόσο κακός ήταν ο μηχανισμός των melee attacks.

Vasilis Jovikos

Μάλλον ξεχάσατε το καλύτερο exclusive…Το Days Gone…

Oh hi Mark

Uncharted 4, God of War και Spider-Man.

P/cod -os 'developer'

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν φανταστικά παιχνίδια και θεϊκά όπως πάντα για μένα όπως είναι το call of duty και το resident evil . τουλάχιστον τα αγαπημένα αλλά μπορώ να πω ότι είμαι όλα αυτά χρόνια ικανοποιημένος με αυτόν τον θρύλο αλλά ειρθε η ώρα να 4k graphics και απίστευτες εμπειρίες.σιγουρα κάποια ή τα περισσότερα από αυτά ειχαν απίστευτα γραφικά και role gameplay παιχνίδια. Το ps4 είναι απίστευτα ήταν σίγουρα καλύτερο από όλα τα προηγούμενα αλλά με μεγάλη διαφορά.Στο ps5 όπως είπα με νοιάζουν κυρίως call of duty kai resident evil αλλά σίγουρα είχα ενθουσιαστεί με όλα και όλες τις κατηγορίες.επισης θα ήταν πολύ θαυματουργό να έβαζαν ένα gta6 στα πρώτα δύο χρόνια.ολοι οι θεοί τον videogames είχαν βγει και θα παραμένουν εκεί απλά όπως πάντα με τον χρόνο όλα γίνονται καλύτερα με τα remakes και τις αναλύσεις.οπως είπα τα περισσότερα παιχνίδια ήταν απίστευτα παρόλο που επικεντρωθηκα στην απίστευτη αναβάθμιση του resident evil και του θεϊκού call of duty(δεν παίζει ρόλο για μένα όσων έχει να κάνει με το cod γιατί πάντα ήταν είναι και θα είναι ενα πάνω από το όριο της θεϊκότητας του gameplay για μένα )αλλά πέρασαν έτσι κι αλλιώς πολλά χρόνια.και θα είμαι πάντα ικανοποιημένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.