Τετάρτη
09/09/2015

Gigabyte Z170X-UD5 TH: Η πρώτη μητρική με Thunderbolt 3

Η Gigabyte ανακοίνωσε ότι φέρνει το πρότυπο Thunderbolt 3 στον υπολογιστή μας (μετά τους Mac) με την μητρική Gigabyte Z170X-UD5 TH με υποστήριξη της 6ης γενιάς επεξεργαστών της Intel. Η μητρική αυτή είναι η πρώτη του είδους και φέρει τον ελεγκτή της Intel για το Thunderbolt μέσω δύο διαθέσιμων θυρών USB Tύπου C στο πίσω μέρος της μητρικής.

Το νέο πρωτόκολλο διπλασιάζει το εύρος ζώνης (bandwidth), επιτρέποντας ως και 40Gb/s ανά σύνδεση.

Το bandwidth μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέσετε σχεδόν τα πάντα, αφού υποστηρίζει και Displayport 1.2 και USB 3.1. Σε περίπτωση δικτύωσης σε αρτηρία, έχουμε την ίδια συνδεσμολογία όπως και στο Thunderbolt 2: 6 ανά κανάλι. Το διαθέσιμο bandwidth είναι αρκετό για να σηκώσει δύο οθόνες με 4Κ ανάλυση στα 60fps ή μία οθόνη με 5K ανάλυση.

Η μητρική Gigabyte Z170X-UD5 TH έχει κι άλλα χαρακτηριστικά, όπως το Gigabit Ethernet, υποστήριξη για SLI και CrossfireX, Ultra Durable συνδέσεις PCIe και υποστηρίζει όλα τα NVMe πρωτόκολλα μέσω της σύνδεσης M.2.

Τέλος, η μητρική αυτή είναι εξοπλισμένη με Durable Black πυκνωτές υψηλής διάρκειας ζωής, που φτάνουν τις 10.000 ώρες και το αποκλειστικό Gigabyte Dual Bios που προστατεύει το σημαντικότερο εξάρτημα του υπολογιστή σας.

Gigabyte Z170X-UD5 TH

Gigabyte Z170X-UD5 TH

Πηγή

Techblog Eshop: Επιλεγμένες θήκες και αξεσουάρΜάθε για:

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η ge0kas λέει:

    γιατί το eshop καθώς και πολλά άλλα ελληνικά (και ευρωπαικά) μαγαζιά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ s1151 Gigabyte μητρική ???

  2. Ο/Η mimis13 λέει:

    Kαι όχι τίποτα άλλο, φίλε μου, αλλά έχει βγάλει κάτι μοντελάρες, άλλο πράγμα. Και πρώτη φορά θα με ακούσεις να μιλάω για design και για χρώματα…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.