Πέμπτη
22/09/2011

Yale κλειδαριά NFC, Ξεκλειδώστε τη με το κινητό σας

Η εταιρία Yale παρουσίασε μια ηλεκτρονική κλειδαριά η οποία βασίζεται στην ασύρματη τεχνολογία NFC που ολοένα και περισσότερα νέα μοντέλα smartphones θα ενσωματώνουν τους επόμενους μήνες. Σε εφαρμογή που τρέχει το κινητό θα αποθηκεύουμε τα ηλεκτρονικά κλειδιά και με ένα απλό πέρασμα αυτού από την κλειδιαριά, θα την ξεκλειδώνουμε!

Η παρουσίαση έγινε με ένα iPhone 4 το οποίο δεν διαθέτει τεχνολογία NFC (Near Field Communications), άρα μάλλον η θήκη του πρέπει να ενσωματώνει το τσιπ.

Yale κλειδαριά NFC, Ξεκλειδώστε τη με το κινητό σας

Yale κλειδαριά NFC, Ξεκλειδώστε τη με το κινητό σας

Yale κλειδαριά NFC, Ξεκλειδώστε τη με το κινητό σας

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


8 Σχόλια

 1. Ο/Η enigma λέει:

  Ποιος ο λόγος από την στιγμή που έχει και κανονική κλειδαρια;;;

 2. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Στις ηλεκτρονικές κλειδαριές και τα χρηματοκιβώτια πάντα υπάρχει υποδοχή και για κανονικό κλειδί. Για φαντάσου να μην έχεις μπαταρία στο κινητό ή να χρειάζεται να ξεκλειδώσει κάποιος άλλος την πόρτα η σύζηγος ή η κοπέλα σου που δεν έχει smartphone με NFC.

 3. Ο/Η Odysseus λέει:

  Για φαντάσου έναν hacker να πηγαίνει αραχτός και ωραίος να ανοίγει όποια κλειδαριά του αρέσει… Καλό;! Καλά που υπάρχει και το κλειδί…..!

 4. Ο/Η Γιώργος Τσ. λέει:

  Μα καλά γιατί δεν έπαιρναν ένα smartphone με NFC και έβαλαν το iPhone σε ιδική θήκη για να έχει NFC…! LOL..! Μέσα σε όλα είναι το άτιμο….! Αλλά έπρεπε να περιμένουν λίγες μέρες για να το κάνουν με το iPhone 5…!

 5. Ο/Η Geo λέει:

  Nebraska Fried Chicken και ξερό ψωμί.

 6. Ο/Η Sotiris λέει:

  Ναι και αν χάσεις/ σου κλέψουν το κινητό o ληστής κάνει πάρτι!

 7. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Ξέρει κανείς αν υπάρχουν στο εμπόριο ?? Θέλω μια για το δωμάτιο μου.

 8. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

  Η συγκεκριμένη δεν ήρθε πότέ στην Ελλάδα απ’ ότι νομίζω. Μια πιο εξελιγμένη έχει βγεί τώρα η οποία ανοίγει και με τηλεκοντρόλ με πληκτρολόγιο και δακτυλικό αποτύπωμα http://www.lock-it.gr/kleidaria-me-kinito-yale-access-control.html

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.