Anonymous: Κυρήσσουν πόλεμο στον ISIS μετά τα γεγονότα στο Παρίσι

To group των hackers “Anonymous” κυρήσσουν τον πόλεμο ενάντια στον ISIS μετά τις επιθέσης στο Παρίσι την Παρασκευή το βράδυ. Με βίντεο που ανέβασαν στο YouTube καλούν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη και προειδοποιούν τους τρομοκράτες ότι θα τους βρουν.

Οι Anonymous δηλώνουν ότι ξεκίνησαν την μεγαλύτερη επιχείρηση κυβερνοεπιθέσων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος με στόχους ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα social media ατόμων που εμπλέκονται και προπαγανδίζουν τον ISIS.

Οι νεκροί είναι 132 από τις τρομοκρατικές επιθέσεις το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι και άλλοι 42 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία των γύρο περιοχών.

Anonymous: Κυρήσσουν πόλεμο στον ISIS, Anonymous: Κυρήσσουν πόλεμο στον ISIS μετά τα γεγονότα στο Παρίσι

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

τι λες ρε φίλε μου, μιλάμε θα κατατροπωθούν δηλαδή;;; Αλλά, επειδή το έχω απορία, είναι εύκολο να χακάρουν τη CIA και το Πεντάγωνο;;; και μη μου πείτε ότι οι server τους βρίσκονται στα ερείπια της Συρίας και του Κουρδιστάν;;;; 😉

Fotis

Ναι όπως το πόλεμο π έκαναν σε όλους του άλλους για την αντιμετώπιση της Ελλάδας

zan

ένταξη και αυτοί χακερ και μα@@@@κιες πάντα κατόπιν εορτής τι σκ@τ@ χακερ είναι?? ας πάνε να παίξουνε κάνα minecraft και πολύ τους

Darth

μην τους φύγει καμία κλα…. α..

Παναγιώτης

Ολοι να αρπάξουν λίγο δημοσιότητα στα πτώματα των αδικοχαμενων ψυχών… Βρε ουστ…

sotos

Προσωπικα το βρισκω σωστο αλλα παντως δεν φταιει- τουλαχιστον οχι εξ ολοκληρου- τ ισλαμικο κρατος.

Vai

Ενταξει αλλο ενα πιονι του συστηματος ειναι και οι Anonymous και σημερα καποιοι φορανε και μπλουζακια τους κανοντας τους ηρωες στο δικο τους παραμυθι και στις ψευδαισθησεις τους!

Οσο για τον Isis ακομα και αν τους εξαφανισουν οι ρωσοι η οι οποιδηποτε αλλοι, αυτο δε σημαινει πως ο Ισλαμισμος θα εξαφανιστει ως ιδεα, αντιθετως μαλιστα με τον καιρο θα εμφανιστουν αλλες νεες ομαδες και οργανωσεις τετοιου τυπου!
Τι θελουν να μας πουν δηλαδη? Οτι εξαφανιστηκε η Αλ Καιντα μετα τον χαμο του Λαντεν?

just

Ειπα δεν θα ασχοληθω με το θεμα, αλλα απογοητευτικα απ τα σχολια..
Αφγστε τους να κανου ο.τι θελουν ,ακομα και αν ειναι για την δημοσιοτητα, ειναι γνωστοι δεν ξερω αν διαθετουν τα μεσα αλλα ”’θα προσπαθησουν”’ να κανουν κατι, εσεις τι θα κανετε; δεν θελω να μειωσω κανεναν πραγματικα αλλα αυτη την στιγμη το μανετε εις βαρος αλλων. Τουλαχιστον αυτη η ομαδα ανθρωπων ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ…
Εχουν χαθει αδικα ζωες και ασχολιεστε με το γιατι προσπαθουν και τι θα πετυχουν; γυριζω σε αυτο που ειπα και πριν “προσπαθουν” ..

Γεώργιος

οι ανώνυμοι ειναι εβραιοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Anonymous

Anonymous: Σε κυβερνοπόλεμο με τη Ρωσία και άλλες απειλές #OpRussia

Σε βίντεο από τη συλλογικότητα χάκερ που ονομάζεται Anonymous, μέλος της ομάδας μιλά απευθείας στον Πούτιν καλώντας τον να παραιτηθεί.

Internet Anonymous

Οι Anonymous κυρήσσουν κυβερνοπόλεμο εναντίον της Ρωσίας

Σε ανάρτηση στο Τwitter αναφέρεται: «Η Συλλογικότητα των Anonymous κηρύσσει επίσημα κυβερνοπόλεμο στην κυβέρνηση της Ρωσίας» με hashtag #Ukraine.

Internet Hackers Elon Musk Tesla Anonymous

Επίθεση των Anonymous σε Tesla και Elon Musk [video]

Το βίντεο με το οποίο η ομάδα των Anonymous επιτίθεται στον Elon Musk και την Tesla μεταφέρει αρκετή παραπληροφόρηση.

News Anonymous Hackers

Οι Anonymous ξεκίνησαν να διαρρέουν επίσημα έγγραφα Ελληνικών φορέων

Διαρροές εγγράφων ξεκίνησαν οι Anonymous Greece με πρώτα θύματά τους το υπουργείο Εσωτερικών και την Τράπεζα της Ελλάδος.