Facebook: Ενεργοποίησε το Safety Check μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι

Μετά τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν εχθές στην γαλλική πρωτεύουσα, το Facebook ενεργοποίησε το Safety Check για το Παρίσι. Πρόκειται για ένα feature το οποίο ανακοινώθηκε πέρσι και έχει σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες στο να ενημερώσουν τους φίλους και την οικογένειά τους για την κατάσταση της υγείας τους κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών.

Στην προκειμένη περίπτωση όσοι ζουν στο Παρίσι και έχουν δυσκολία στην επικοινωνία, μπορούν μέσω του Facebook Safety Check να ειδοποιήσουν συγγενείς και φίλους ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Μέσα από το Safety Check μπορείτε να δείτε ποιοι από τους φίλους τους είναι στην πληγείσα περιοχή και ποιοι από αυτούς έχουν απαντήσει ότι είναι καλά. Άτομα τα οποία είναι στο Παρίσι μπορούν να επισημάνουν τους εαυτούς τους ή να επισημανθούν από κάποιον άλλο φίλο ότι είναι καλά.

Τέλος, το Safety Check page σου επιτρέπει να κάνεις εγγραφή στα notifications όπου θα ενημερώνεσαι καθώς οι φίλοι σου κάνουν check in ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Facebook: Ενεργοποίησε το Safety Check μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, Facebook: Ενεργοποίησε το Safety Check μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι

Facebook: Ενεργοποίησε το Safety Check μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, Facebook: Ενεργοποίησε το Safety Check μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Και καπως ετσι “ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ” μπαινει ακομα καλυτερα στην καθημερινοτητα μας!
Να ποιους εξυπηρετουν τα τρομοκρατικα αυτα χτυπηματα που σοκαρουν και φοβιζουν ολοκληρο τον κοσμο και βρισκουν ευκαιρια με μικρα και σταθερα βηματα να θεσουν σε εφαρμογη “στρατιωτικα καθεστωτα” τυπου NWO.

Καποτε θυμαμαι παρακολουθουσαμε στις τηλεορασεις μας την σειρα X files και βλεπαμε μια ομαδα 10 περιπου ηλικιωμενων τυπων που συνεδριαζαν στο ημιφως και μεσα σε σκοτεινες αιθουσες παιρνοντας αποφασεις για ολοκληρο τον κοσμο. Τελικα μου φαινεται οτι μια τετοια ελιτ τα κινει τα νηματα και φοβαμαι πως δεν προκειται πια για συνωμοσιες!

Gvirginia

2310521010

Giorgos

Gvirginia προσκυνώ!

Vai

Και επίσης να μην ξεχνάμε τους δρακονιανους αποστάτες με τα λευκά και μαύρα ιερατεία .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.