Τετάρτη
07/05/2008

Forthnet | WiFi έως 54Mbps στα Starbucks Αγ. Σώστη

ForthnetΜήπως ψάχνετε καφετέρια με γρήγορο ιντερνέτ και δεν την έχετε εντοπίσει ακόμα; Τα Srarbucks σε συνεργασία με την Forthnet σας δίνουν την λύση προσφέροντας ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση με ταχύτητα έως 54 Mbps στο κατάστημα του Αγ. Σώστη στη Λεωφ. Συγγρού 13.

Πιο συγκεκριμένα, τo Starbucks Αγ. Σώστη είναι το πρώτο Forthnet HotSpot που συνδέεται με το δίκτυο οπτικών ινών της εταιρείας και έτσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του τη βέλτιστη δυνατή broadband εμπειρία, με ασύρματη πρόσβαση έως 54 Mbps. Στο μέλλον πρόκειται να πραγματοποιηθούν ανάλογα έργα και σε άλλα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας.

Μάθε για:

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η alexandros λέει:

  Ενδιαφέρον, αν και πιστεύω ότι με το σήμα του ασύρματου Internet που πιάνει μέσα στο μαγάζι, δεν θα ξεπεράσει τα 20 Mbps. Anyway, θα δούμε…

 2. Ο/Η tasosvel λέει:

  Δέν τα έχω επισκεφθεί τα Starbucks στον Αγ. Σώστη αν και είναι αρκετά κοντά στο σπίτι μου. Ίσως μια απ αυτές τις μέρες να κάνω την επίσκεψη μου για να σας πώ εντυπώσεις.

 3. Ο/Η costas λέει:

  @Alexandros: Χθες που σε είδα στο OpenCoffee, τι μου έλεγες για το νέο stickάκι, τι ταχύτητες πιάνεις;

 4. Ο/Η alexandros λέει:

  Χμμ λένε ότι πιάνει περίπου στα 3,2 mbps (vodafone). Εμένε μου πιάνει περίπου στο 1.5-2 με κανονικό σήμα, αλλά είμαι οκ. Είχα παλιά της wind και έκανε αρκετή ώρα να ανοίξει μια σελίδα. Τώρα με vodafone ανοίγει αμέσως σελίδες και φορτώνει αρκετά γρήγορα τα mails.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.