Huawei Honor Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.6″ QHD και Kirin 955

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το νέο της high-end phablet Honor Note 8 με τεράστια οθόνη 6.6 ιντσών, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μια νέα σειρά συσκευών με οθόνες άνω των 6 ιντσών, όπως Xiaomi Mi Max και Lenovo Phab 2 Pro.

Το Huawei Honor Note 8 έρχεται με οθόνη 6.6 ιντσών ανάλυσης 1440 x2560 pixels, Super AMOLED, 443ppi, οκταύρηνο επεξεργαστή Kirin 955 Mali-T880 MP4 GPU, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32/64/128GB με 23/52/110GB αντίστοιχα, ελεύθερα για τον τελικό χρήστη.

Η κάμερα είναι 13 Megaixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, διάφραγμα φακού F2.0, αισθητήρα RGBW, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Μegapixel, έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποδοχή για δυο κάρτες SIM. Η μπαταρία είναι 4500mAh με υποστήριξη τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης και ενσωματωμένους power-saving αλγόριθμους για να δίνει 13.4 ώρες συνεχόμενου 1080p video playback και περίπου 6.5 ώρες gaming.

Από άποψη συνδεσιμότητας έχει dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac, GPS/GLONASS/Beidou, Bluetooth v4.2, USB Type-C, οι διαστάσεις του είναι 178.8×90.9×7.18 χλστ., ζυγίζει 219 γρ. και τρέχει Android 6.0 Marshmallow out of the box.

Το Honor Note 8 είναι διαθέσιμο για παραγγελίες με τις πωλήσει να ξεκινούν 9 Αυγούστου. Η τιμή της έκδοσης με ενσωματωμένη μνήμη 32GB είναι περίπου στα 345 δολάρια, 375 δολάρια και 420 δολάρια για τα 64 και 128GB, αντίστοιχα. Όσο για την παγκόσμια διαθεσιμότητα, δεν έχουν δοθεί ακόμη πληροφορίες.

honor note 8 official, Huawei Honor Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.6″ QHD και Kirin 955

honor note 8 official, Huawei Honor Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.6″ QHD και Kirin 955

honor note 8 official, Huawei Honor Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.6″ QHD και Kirin 955

honor note 8 official, Huawei Honor Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.6″ QHD και Kirin 955

honor note 8 official, Huawei Honor Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.6″ QHD και Kirin 955

honor note 8 official, Huawei Honor Note 8: Επίσημα με οθόνη 6.6″ QHD και Kirin 955

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Take my money Huawei! Αυτο ειναι σιγουρα το νεο μου τηλεφωνο…εεε ταμπλετ…εεε φαμπ…εεε αυτο τελος παντων. Hype hype hype!

X.88

Πάει τρένο η Huawei,έχει πιάσει το νόημα!

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΡΑΚΟΣΑ

Πολύ πετυχημένο σχόλιο Χ88 Ξέρουμε πόσο θα κοστίζει????

Nikos_@

woohoo

Ανδρεας

Πραγματικά είναι χάρμα να το βλέπεις, ειδικά το μαυρο-ασημι και από σπεκς υπερτουμπανο!!!! Να δούμε τι θα δούμε αύριο από την κυρά Samsung, αν και ξέρουμε πάνω κάτω και συνήθως ό,τι ξέρουμε βγαινει, εκτός και αν κάνει το μπαμ. Ειδωμεν!

Φάνης

Τουμπανο!!

6,6 QHD Super Amoled θα ειναι απολαυση.

Τι τιμη να περιμενουμε εαν ερθει Ελλαδα;

Anakin

Ούτε δωρεάν δεν το έπαιρνα αυτη την κινεζια σαν την Samsung άλλη καμία

liris11

Καλα το κινητό τα σπάει επίσης η κινέζια huawei ειναι η πιο σοβαρή εταιρεία για το 2015 _2016 τα κινητά τής ειναι όλα ένα και ενα πανε σφαίρα δεν βγάζουν προβλήματα το emui 4 και πάνω ειναι οτι πιο κοντά σε stock android και επίσης είναι value for money πατάει για πλάκα ναυαρχίδες τον 800 ευρώ πχ HTc 10 ktl .και πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω κάποια άτομα που χωρίς επιχειρήματα κρίνουν βγάζουν χολή για της άλλες εταιρείες και θεοποιουν την δικιά τους λες τη ειναι η οικογένειακη τους εταιρεία έλεος Ποια με τα πρόβατα κάτοχός p9 πριν απο αυτό ειχα το s6 edge plus

Darth

χιλιες φορες ενα galaxy core παρα αυτη την κινεζια

Ιωάννης jb

Τρομερό τηλ θα γίνει ανάρπαστο σε όσους δεν έχουν θέμα με το μεγάλο του μέγεθος…

alexis touba

Κινεζια ξεκινεζια τους εχει παρει ολους σβαρνα τα τελευταια 3χρονια παει μαμιοντας λεμε!!@Σε λιγα χρονια παιζει και να φτασει στη δευτερη θεση αφου ειναι στη τριτη θεση παγκοσμιος σε πωλησεις παρακαλω@!Λιγο με τις τιμες να κανει κατι γιατι σιγα σιγα μη μας κανει καμια λαδια και ακριβηνει.Ειχα iphone5 galaxy s5 lg g3 32gb mate7 honor6 plus και τωρα παιζω με redmi note3 3gb ram

Makis

6,6″?…κουβαλάτε, κουβαλάτε. Να το χεις στην τσέπη χειμώνα, να σε καλέσουν, μέχρι να το βγάλεις απ’ τη θήκη, και να βάλεις το hands-free, έχασες και την πτήση…

Denis XD

6,6? Δεν έχω σχόλια. Το παπούτσι μου παίζετε αν είναι μεγαλύτερο.

Γιώργος Μπλατσαρας

Παιδία οποίος ενδιαφέρεται ανταλλαζω ένα Galaxy core στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα με αυτό και μια θήκη δώρο… Τι άλλο θα διαβάσω ο άνθρωπος…

GS

Καλύτερα αυτό παρά ένα υπερτιμημένο Samsung 700-800 ευρώ
Εύγε Honor

Geo

Ε τελικα νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για να αποχωριστει επιτελους καποιος το Z Ultra του. Εσεις που κοροιδευετε τη Huawei, η Samsung σε αυτη την κατηγορια κυκλοφορησε το Galaxy j max… και τα λογια ειναι περιττα.

Χρήστος

Φοβερό!!!!!!!

Nikos Stefanopoulos

Λοιπον για να τελιωνουμε μ αυτη τη συγκριση, εσεις που κραζετε, τραβατε σκαστε τα στη Samsung, αφου εχετε το χρημα κι αφηστε τους αλλους να παρουν κινεζικα. Εχετε δει κινητο περα απ τα κινεζικα, με 4000mAh και 4500mAh; Αμα βρειτε κινητο απο Samsung, LG, Sony, με τετοια μπαταρια, θελω να μου πειτε που το βρηκατε, για παω να το αγορασω κι εγω.
Για μενα το Mate 9 και το Honor Note 8 ειναι flagship killers. Να το κανω τι αμα εχει μονο καλη καμερα και απο αυτονομια ειναι για γελια.
Δε ξερω για εσας, αλλα εγω το σκεφτομαι σοβαρα να κινηθω προς Huawei μερια. Εχω ηδη συνηθισει σε μεγαλη οθονη(5.5′ G3), οποτε εαν παω σε Mate 9, θα προσαρμοστω σχετικα ευκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.