Lightt, Ο τρόπος που χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού σου αλλάζει

Το να χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού για να τραβάς φωτογραφίες και video ειναι πλέον ξεπερασμένο. Τώρα μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές όπως το Lightt, το οποίο δημιουργεί επαναλαμβανόμενα clips φωτογραφιών, που μπορείς να στέλνεις στους φίλους σου και να τους αφήσεις να τα σχολιάσουν. Η εφαρμογή υπόσχεται αλλαγή του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με την κάμερα του iPhone.

Προτού να βιαστείς να πεις ότι αυτό που περιγράφουμε είναι ένα animated GIF, σπεύδουμε να σου εξηγήσουμε ποια είναι η αρχή λειτουργίας της εφαρμογής. Τραβά μικρά clips χωρίς ήχο τα οποία παίζουν επαναλαμβανόμενα. Για την ακρίβεια τραβά μια σειρά από φωτογραφίες, μία κάθε 10 δευτερόλεπτα και μετά τις αναπαράγει σε πολύ μεγάλη ταχύτητα. Μόλις γράψετε ένα τέτοιο clip, έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε όσα θέλετε και να τα μοιραστείτε με άλλους σε Twitter και Facebook. Οι φίλοι σας μπορούν να κάνουν Like ή να αφήσουν το σχόλιό τους. Η εφαρμογή δημιουργεί κοινωνική δικτύωση τύπου Instagram για να βλέπετε τα clips των άλλων ή να βρίσκετε το τι έχουν ανεβάσει οι φίλοι σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή Lightt δωρεάν από το App Store εδώ. Μέχρι στιγμής είναι μόνο για iPhone και δεν έχει γίνει γνωστό αν στο μέλλον θα υπάρξει και σε άλλες πλατφόρμες.

, Lightt, Ο τρόπος που χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού σου αλλάζει

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos

Δεν βλέπω κάποιο λόγο ύπαρξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.