Πέμπτη
10/05/2012

Company of Heroes 2, Η πατρίδα σας καλεί [video games]

Η σημαντικότερη εξέλιξη στον χώρο των παιχνιδιών στρατηγικής, από την προ δύο χρόνων κυκλοφορία του Starcraft 2, είναι γεγονός. Το Company of Heroes 2 είναι και επίσημα πραγματικότητα και αναμένεται το 2013 στο PC. To Company of Heroes 2 σας μεταφέρει στο Ανατολικό Μέτωπο του ‘Β Παγκοσμίου, δίνοντάς σας τον έλεγχο του Σοβιετικού Κόκκινου Στρατού, ενάντια στις επελαύνουσες δυνάμεις των Ναζί.

Χρησιμοποιώντας την τελευταίας τεχνολογίας Essence 3.0 Engine της Relic, το παιχνίδι προσφέρει καινοτομίες όπως δυναμικές τακτικές μάχης, εντυπωσιακά γραφικά, περιβαλλοντική καταστροφή, ρεαλιστική οπτική του πεδίου μάχης με το TrueSight system, νέες ικανότητες διοίκησης και βέβαια vs/co-op multiplayer. Η THQ διαβεβαιώνει ότι το Company of Heroes 2 είναι ένας πραγματικός διάδοχος του πολυγαπημένου original και υπόσχεται φουλ υποστήριξη με DLC μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Strategy fans, ενθουσιασμένοι;

Company of Heroes 2, Η πατρίδα σας καλεί

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Alex λέει:

    Παιχνιδάρα το πρώτο αλλά γενικά τα παιχνίδια με θέμα τον β’ παγκόσμιο πόλεμο έχουν κουράσει.

  2. Ο/Η KeyFr3ak λέει:

    Φαίνεται καλό αλλά είναι κάπως βαρετό το θέμα του παιχνιδιού (‘Β Παγκόσμιος) προτιμώ το προαναφερθέν Starcraft 2 που είναι κα πολύ καλο και ωραία γραφικά έχει και δεν έχει το συνηθες θέμα του Β Παγκοσμίου!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.