Δευτέρα
21/03/2011

Kinect Hack, Παίξε στο PlayStation 3 με το Kinect

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Kinect, έχουμε δει δεκάδες developers που προσπάθησαν και κατάφεραν να το κάνουν να δουλέψει με υπολογιστή. Η σημερινή απόπειρα προχωρά ένα βήμα παραπάνω, αφού καταφέρνει σχεδόν επιτυχώς να μετατρέψει το Kinect σε χειριστήριο για το PlayStation 3. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια πραγματική δοκιμή του hack.

Ο Shantanu, όπως ονομάζεται ο συγκεκριμένος developer, έχει καταφέρει να συνδέσει το Kinect με το laptop του και εν συνεχεία με το PlayStation 3, ενώ μέσω των κατάλληλων προγραμμάτων καταφέρνει και μετατρέπει τις κινήσεις που λαμβάνονται από το Kinect σε εντολές χειριστηρίου για το PlayStation 3. Η απόδοση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά σε επόμενη έκδοση του software αναμένεται να έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση.

Kinect

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

 1. Ο/Η Στέλιος λέει:

  Την ίδια στιγμή στην Sony:

  «ΧΑ! Με τα καινούρια μέτρα που πήραμε και
  τα Updates που τους εξαναγκάσαμε να κάνουν
  αυτοί οι Χάκερ θα μάθουν το μάθημα τους και θα….

  ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!
  ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!!!1»

  (To TechBlog δεν φέρει καμία ευθύνη για τις κρυάδες των σχολιαστών της)

 2. Ο/Η KriS λέει:

  Φοράει και μαρτάκι μην τον κάψει ο ήλιος :-Ρ

 3. Ο/Η mmpampiss λέει:

  Ρε παιδιά έλεος, τι χάλια είναι αυτά; Δηλαδή σε ότι βγαίνει από ‘δω και πέρα θα επεμβαίνουν hackers για να κάνουν δήθεν τα πράγματα καλύτερα; Που είναι εκείνες οι μαγικές εποχές που προσέχαμε τις συσκευές σαν τα μάτια μας ,δεν ξέραμε τόσα πολλά για το hardware ή το software και ούτε που το σκεφτόμασταν να τους βάλουμε χέρι; Η μαγεία τους προερχόταν από το σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκαν , να διευκολύνουν και να διασκεδάζουν και όχι από το αν έχουν το τάδε λειτουργικό ή φοράνε τον καλύτερο επεξεργαστή.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.