Θα έχουν τα νέα iPhones “lightning to headphone jack” αντάπτορα στο κουτί;

apple headphone jack adapter, Θα έχουν τα νέα iPhones “lightning to headphone jack” αντάπτορα στο κουτί;

Όταν η Apple αποφάσισε να υλοποιήσει την πολυσυζητημένη αφαίρεση της 3.5 χλστ. θύρας ακουστικών, για να κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών, μέσα στο κουτί των iPhone 7 και iPhone 7 Plus έβαλε Lightning to Headphone Jack Adapter, για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τα παλιά ακουστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναλυτών της Barclays και τις οποίες μεταδίδει το MacRumors, η Apple θα περιλαμβάνει και φέτος τον αντάπτορα στο κουτί των νέων iPhones.

Ωστόσο, εκτιμάται πως από το 2018 αυτό θα σταματήσει. “We believe it stays this year but goes away at some point, potentially in the 2018 model” ανέφερε ο Blayne Curtis της Barclays.

Αν και η απόφαση αυτή μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, έχει κάποια λογική, μιας και όσο περνά ο καιρός η Apple θα θέλει οι χρήστες είτε να πάνε σε ασύρματα ακουστικά είτε σε Lightning. Ακόμη όμως και αν αποφασίσει να μην βάζει τον αντάπτορα στο κουτί, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με τιμή περί τα 9 δολάρια.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει ο αναλυτής της Barclays έρχονται σε αντίθεση με εκείνες που έρχονται από την Ιαπωνία, που λένε ότι στο iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8 δεν θα υπάρχει ο αντάπτορας. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα κάνει η Apple και αναμένουμε να δούμε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Σας έβγαλαν την αποσπώμενη μπαταρία.. τα αγοράσατε (τάχα λέπτυναν ένα χιλιοστό)
Σας έβγαλαν την SD.. τα αγοράσατε (τάχα η ΜΟΝΟ εσωτερική μνήμη έχει “πλεονεκτήματα”)
Σας έβγαλαν τα ακουστικά.. τα ξανα-αγοράζετε.. (τάχα.. δεν ξέρω τι σας είπαν για αυτό και το “πιστέψατε”)

Μεγειά σας.. Τιμωρήστε τους με μη αγορά γιατί έτσι βελτιώνονται τα προϊόντα.

(Υ.Γ. δεν αναφέρομαι μόνο σε iphone που ποτέ δεν είχαν SD, δυστυχώς τα παραπάνω συμβαίνουν και σε android βλέπε εσχάτως xiaomi mi6)

giannis

Το iPhone δεν είχε ποτέ αποσπώμενη μπαταρία, ποτέ κάρτα sd και ανέκαθεν έδινε ακουστικά.

keysmith

Σωστά .. δυστυχώς αυτό άρχισε τα κοψίματα και δυστυχώς οι άλλοι (android σήμερα) το αντέγραψαν για να κλέψουν λίγο από τα.. κέρδη του (την φιλοσοφία που ακολουθεί του “κλειστού” που του αποδίδει μεγαλύτερα κέρδη).

Μαύρο από μένα σε κινητά με περιορισμούς.. Αλλά δεν αρκεί να είναι λίγοι αυτοί που “τιμωρούν”. Όσο δεν τιμωρούνται με τις “αφαιρέσεις” τους και άλλα θα κόβουν (βέβαια και τι έμεινε; κλείδωμα bt στο android και αφαίρεση storage mode ίσως). Τι λογική μου κάνει καλό η κάθε αφαίρεση “ΔΕΝ παίζει” (όχι στους περισσότερους). Αν ήταν καλό που δεν το έχουμε θα το ξέραμε πολλλλλάαααα χρόνια τώρα και θα το είχαμε αφαιρέσει από τοοοοοτττεεεεε (να μην έχουμε ακουστικά για παράδειγμα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.